Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar cumartesi sırt-triceps çalıştım.Bugün hala triceps ağrısı geçmedi.Normalde bugün göğüs-biceps antremanım var.Triceps ağrırken göğüs çalışırsam tricepse olumsuz etkisi olur mu?Aynı şekilde biceps ağrırken sırt çalışılır mı vs.?
Antremanin hakkini veriyorsan, bu programla 1gun gidip 1gun dinlenmeni tavsiye ederim.
Soruna gelicek olursak, şöyle bir örnek vereyim bileğini burktuysan spora gitmezsin ve iyilesmesini beklersin. Spora gidip zorlarsan bileğini sakatlarsin. Bu yuzden ben çalişmamalisin diyorum.
Hafif bir ağrı varsa , acemilik dönemin bittiyse ve bir gün dinlendiysen kesinlikle antrenman yapmalısın , uzatılcak konu olduğunu düşünmüyorum , olumsuz etkisi olmaz olamaz arkadaşın dediği gibi beslenme uykuda sıkıntı yoksa , başarılar.