Triceps çalışma sistemleri

Deli333

Yeni Üye
Tricepslerle ilgili sorunum var arkadaşlar :( Denemedıgım yontem kalmadı. Tricepslerde doru dürüst hacim yapamıyorum. Çalışınca güzelce şişiyor filan. Beslenmeyede dikkat ediyorum. Ama hacim kazanmıyor. Yani çözemedim bu olayı. Sizce ne gibi bir calısma uygulamalıyım?

Bizim salonda dikkatimi çeken birşey oldu. Herkes göğüsü piramit calısıyor. Ve bu arkadaşların tricepsleri çok iyi. Ben piramit calısmasını pek sevmem . Bugune kadarda pek calısmadım. Acaba sorun ordan mı gelıyor?

deli çift dambell triceps si dene bakalım gerçekden çok büyük etkisi var hareketin göreceksin :)

deli arkakolu geliştirmen için itişli hareketler yapman lazım makarada aşağı bastırış ve bunun gibi hareketler şekil yapar hacim yapmaz sana tavsiyem benc pres yapar gibi ama dar tutarak barı güzel triseps yapabilirsin

dips, close grip benchpress, french press ve

Triceps Push-down! Triceps Pull-down (cable)

Bunlar en iyileri.

tricepsi büyütmek için mutlaka dar bench yapmalısın.daha kolay bir yol yok.

herkesin adalesi hareketlere karşı aynı tepkiyi vermeyebilir bunun için farklı yöntemler izleyerek kendini için ideali bulmalısın mesela tricepslerin için hiç süper set girmediysen uygun bir süper set programı hazırla. ;)

Alına trıceps - mumkun oldugu kadar agır ve son set son tekrarlar yardımlı
push down
ıkı sehpa arası ayak bırınde eller dıgerınde dıps - sadece ıkı set 15 tekrar pompa

Bu bence trıceps ıcın en ıdeal program

Benim Pump Forever'dan öğrendiğim gerçekten harika bir hareket var.

Eğik sehbada, fransız presi, normalde ayakta ya da oturarak yaptiğimizda istediğimiz gerilmeyi sağlayamıyoruz, ancak, incline bench'te, yaklaşık 70 derecelik bir açıyla bu hareketi yapmak tricepsi inanılmaz vuruyor.
Denemenizi tavsiye ederim.

herkes bir hareket söylemiş hepsini deneyecek vaktin olacakmı bilmiyorum ama bende kendmce nasl triceps calıştığımı söliym cok yormadan ama 2güne bir çalışarak şu hareketi yapıyorum;

3x12 de calışıyorum , tabi seçim senin...

Back
Yukarı