Tribulus korkusu

Ben de bu ürünü kullanmayı düşünüyodum.Ama dediğin gibiyse clomenle daha etkili sonuç alınabilir o zaman dimi.

Bilen birisi bu konuda bilgilendirse iyi olacak ben de tribulus düşünüyorum çünkü. Clomen nedir bu arada?

ya cevaplar geliyor ama çok geç geliyor keşke bir net yanıt alabilsek abiler ne marka tavsiye edersiniz tribulus ben alıcam bu gün offff ne hangisini alıcamı şaştım ya:???

tribestan sadece bir markamı hocam yani biri hardlaine dedi bir trebestan bir kişide ultimate dedi ultimate marka tehlikeli olabilirmiş içindeki made sahte başka made olabiir deniyor ne tavsiye ediyorsunuz hala alamdım bunuda sustanon yada başka bir testesteron iğnesi yerine kulanıcam yani testesteron iğnesi yapmak istemiyorum doğal yoldan almak istedğim için söylüyor soruyorum abiler

antalya07 bu son yazdığın yazı ile despoyu yine kızdıracaksın.ultımate benim en güvendiğim ve kaliteli olarak nitelendirdiğim markalardan biridir.rahatlıkla alabilirsin.tereddütün varsa optımum trıbulus alabilirsin.yanılmıyorsam 625mg falan olması lazım.

tt nin faydasini görmek istiyorsan cok yüksek dozlar kullanman gerek
bana sorarsan creatin al ve düzenli kullan daha cok isine yarayacaktir

Basliktaki yazilarin tamamini okudunmu Donatello ?

Ayrica bakanliktan izin almis ürünlere tehlikeli denmisse bu diyen kisi ya bilgisizdir veya tas atiyordur.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafinca bazi ürünler izin alamiyor, yani anlayacaginiz, egerki bakanlik izin vermisse hic bir sorun yoktur, zaten hic bir sorun olmayan ve avrupanin neredeyse her bir ülkesinde izin alinan ürünlerin cogu Türkiyede yasak.

Gelecek seneler icinde bazi maddeler icin izin alinabilinecek. Türkiye AB icin gida sektöründe AB nedeniyle cok degisimler icinde olacak. (Bu bilgileri Türkiye hakkinda hazirlanmis bir raporda okudum)

Gelecek seneler icinde simdikinden, cok daha fazla markalari Türkiyede görebileceksiniz, buda bu sektörün büyümesi ve ayni zamanda, piyasada cok kisi oldugu icinde fiyatlarin düsmesine neden olacaktir.
Artik TV programlarinda bile beslenme uzmanlari sporcu besinleri hakkinda bahsediyorlar, bu sayede insanlar bilincleniyor, günlük alamadiklarini, takviye ile almaya baslayacak, özellikle ekonomik durumu iyi olanlar, 5 sene icinde bu piyasa en az 100% artar, göreceksiniz. Türkiyede orta gelirli olanlarin ekonomisi git gide daha iyiye gidiyor, arastirmalar bunu gösteriyor.

Acaba günde 3750 mg tribulus kullansak nasıl olur? Bende hardline aldım bitane denemek için, yani 2 3 tane kesmez bizi, yağ yakıyoruz adele kaybetmeyelim bol bol içelim :D

tribulus östrojeni arttırarak dolaylı olarak testoyu arttırıyor yüksek dozda sorun yaratabilir.

Yanında 100-150mg da çinko alırsak östrojenden korkmamıza gerek kalmaz.

Günlük 3750mg yerine günlük 2000mg Tribulus+100mg Çinko+250mg B6 vitamini+Creatine tavsiye ederim.

testosteron bir çok görevinin yanında kas inşaasında da etkilidir..tribulusta bunu artırdığı için kas kütlesine de faydası olacaktır..tabiki ideal şartlara yakın bir beslenme,çalışma ve dinlenme düzenine sahipsek..

yardımınız için teşekkür ederim. bir şey daha sormak istiyorum eğer sakıncası yoksa. bu ürünün nekadar süre bu sporla ilgilendikten sonra kullanılmasını önerirsiniz?

Back
Yukarı