BodyBuilder.Turk
Üye
ikiside orjinal sagdaki eski kutusu soldaki yeni kutusu tribestanın.su an piyasa geneli soldaki yeni kutu ama piyasada hala eski kutuda satılmakta.
amerikada ve avrupada satılanı soldaki
bulgaristanda satılan sağdaki
evet arkadaslar tribestanım bugun geldi ve kullanmaya baslıcam etkilerini sizlerle paylasırım.bildigim kadarıyla yemeklerden sonra tok karnına alınıyormus kutu üzerinde 2 adet alın diyo gun içinde kullanan arkadaslar sizler nasıl kullandınız ?
M
[DOUBLEPOST=1421003683][/DOUBLEPOST]BENİM MERAK ETTİĞİM OLAY .. BULGAR TRIBESTAN TRIBULUS İLACIN ETKİSİ BENDE 3 HAFTADA BELİRMEYE BAŞLADI ( KASLARDA DAHA İYİ SERTLEŞEREK HACİMLENMESİ,HALZİZLİĞİN KALKAMASI,PENİSTE DAHA KUVVETLİ EREKSİYON VE KOLAY KOLAY GÜÇÜNÜ YİTİRMEMESİ GİBİ,,,, ACABA ( Ultimate Nutrition Bulgarian Tribulus 90 Kapsül ) AYNI ETKİYİ GÖSTERİRMİ?????M![]()
Merhaba
GERÇEK TRIBESTAN BUDUR ARKADAŞIM -- BEN KULLANDIM ( PROTEİN-CREATİN VE TRIBESTAN ) 3 AY AKSATMADAN , UYKUMA ÇOK DİKKAT ETTİM, BESLENMEMLE BERABER --3. HAFTADAN SONRA FAYDASINI GÖRMEYE BAŞLADIM
ÖNCEDEN YAŞIM İTİBARIYLE ( 45 YAŞ ) ÇOK YORULMA BİTKİNLİK VARDI ZAMANLA FARKINA VARMADAN BU UYUŞUKLUĞUN KAYBOLDUĞUNU FARKETTİM VE BİSEPS PAZU KASLARIMIN ÇOK DAHA ( sert ) şekilde hacimlenmeye başladılar
merhaba Özelden bana ulaşabilrsiniz. bizzat kendim satın alıp getiriyorum.selamlar ürünü nereden tedarik edebilirim? yardımcı olabilecek var mıdır?