Tribestan

ikiside orjinal sagdaki eski kutusu soldaki yeni kutusu tribestanın.su an piyasa geneli soldaki yeni kutu ama piyasada hala eski kutuda satılmakta.

bende dun ürünün siparişini verdim su an kargoda kullanıp gorücez etkilerini hadi hayırlısı :)

Sağdaki yeni kutusu olabilirmi ben 2-3 haftada bir getirtiyorum salondaki arkadaşlara ve kendime .Sağdaki benim aldığım üzerinde kabartmalar felan var.

benimde gordugum arastırdıgım kadarıyla soldaki yeni kutusu ama kesin konusmıyım :)

amerikada ve avrupada satılanı soldaki
bulgaristanda satılan sağdaki

amerikada ve avrupada satılanı soldaki
bulgaristanda satılan sağdaki

evet olabilir cunku bende amerikadan sipariş ettiğim kutu soldakiydi.ama bulgaristanda satılan sagdaki kutuydu.yeni ya da eski degil o zman bölge kutusu sadece değişiyo thums:

evet arkadaslar tribestanım bugun geldi ve kullanmaya baslıcam etkilerini sizlerle paylasırım.bildigim kadarıyla yemeklerden sonra tok karnına alınıyormus kutu üzerinde 2 adet alın diyo gun içinde kullanan arkadaslar sizler nasıl kullandınız ?

ben gunde 3 adet yemeklerden sonra alıyorum kutunun üzerinde de gunde 3 adet tok karnına diyo zaten ben 2 adet diye yanlıs okumusum :)

Konu açılalı 9 yıl olmuş ama linkteki yazıdan; Tribulus ile Tribestanın aynı şey olmadığı; aynı bitkiler kullanılsa da, tribestanın içerik olarak çok daha yüksek değerde aktif madde bulundurduğu belirtilmiş.Örnek verilirse; tribulus portakal ise Tribestan portakal suyudur (yani yararlı kısmı) denmiş.Hatta 1000 KG tribulus bitkisinden 20 KG Tribestan (aktif maddeleri-özütü) elde edildiği belirtilmiş.Tribestan, tribulusteki ekstratın en fazla miktarda olabileceği halidir diye iddia edilmekte.
Tabi burada marka olarak SOPHARMA Tribestan ele alınmış.
Geç de olsa bilgi paylaşayım istedim.

hangisi gerçek

acaba hangisi gerçek , yada biri yeni diğeri eskimi ?etki farkı varmı ?
M
upload_2015-1-11_20-40-0.jpeg

Merhaba
GERÇEK TRIBESTAN BUDUR ARKADAŞIM -- BEN KULLANDIM ( PROTEİN-CREATİN VE TRIBESTAN ) 3 AY AKSATMADAN , UYKUMA ÇOK DİKKAT ETTİM, BESLENMEMLE BERABER --3. HAFTADAN SONRA FAYDASINI GÖRMEYE BAŞLADIM
ÖNCEDEN YAŞIM İTİBARIYLE ( 45 YAŞ ) ÇOK YORULMA BİTKİNLİK VARDI ZAMANLA FARKINA VARMADAN BU UYUŞUKLUĞUN KAYBOLDUĞUNU FARKETTİM VE BİSEPS PAZU KASLARIMIN ÇOK DAHA ( sert ) şekilde hacimlenmeye başladılar
[DOUBLEPOST=1421003009][/DOUBLEPOST]
M

Merhaba
GERÇEK TRIBESTAN BUDUR ARKADAŞIM -- BEN KULLANDIM ( PROTEİN-CREATİN VE TRIBESTAN ) 3 AY AKSATMADAN , UYKUMA ÇOK DİKKAT ETTİM, BESLENMEMLE BERABER --3. HAFTADAN SONRA FAYDASINI GÖRMEYE BAŞLADIM
ÖNCEDEN YAŞIM İTİBARIYLE ( 45 YAŞ ) ÇOK YORULMA BİTKİNLİK VARDI ZAMANLA FARKINA VARMADAN BU UYUŞUKLUĞUN KAYBOLDUĞUNU FARKETTİM VE BİSEPS PAZU KASLARIMIN ÇOK DAHA ( sert ) şekilde hacimlenmeye başladılar
[DOUBLEPOST=1421003683][/DOUBLEPOST]BENİM MERAK ETTİĞİM OLAY .. BULGAR TRIBESTAN TRIBULUS İLACIN ETKİSİ BENDE 3 HAFTADA BELİRMEYE BAŞLADI ( KASLARDA DAHA İYİ SERTLEŞEREK HACİMLENMESİ,HALZİZLİĞİN KALKAMASI,PENİSTE DAHA KUVVETLİ EREKSİYON VE KOLAY KOLAY GÜÇÜNÜ YİTİRMEMESİ GİBİ,,,, ACABA ( Ultimate Nutrition Bulgarian Tribulus 90 Kapsül ) AYNI ETKİYİ GÖSTERİRMİ?????
BULGAR TRIBESTAN TRIBULUS 250 mg ---- Ultimate Nutrition Bulgarian Tribulus 90 Kapsül 750 mg BU İKİ ÜRÜN BİRİ İLAÇ BİRİ SUPLAMENT ETKİLERİ AYNIMIDIR ACABA
https://www.******.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/65x65/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/u/l/ultimate-nutrition-bulgarian-tribulus-600x600.jpg Ultimate Nutrition Bulgarian Tribulus 90 Kapsül
upload_2015-1-11_20-40-0-jpeg.35436
BULGAR TRIBESTAN TRIBULUS 250 mg

Son düzenleme:
Back
Yukarı