Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beyler trapez için az tekrar çok ağırlık mı, çok tekrar az ağırlık mı daha etkilidir ? ve bu bölgeyi en iyi geliştiren hareket hangisidir ? şimdiden teşekkürler.
http://www.duslerforum.org/resimli-trapez-hareketleri-t170176.html? linkte verdiğim 1. ve 3. hareketi 5 set yaparsan tabi ağır olacak şekilde geyt güzel trapezler elde edersin.En az 10 tekrar olacak şekilde yapmanı tavsiye ediyorum.Aslında biraz daha fazla tekrar da yapabilirsin trapezler çok tekrarlara daha iyi yanıt verir 15 en fazla yapabilirsin tekrar olarak.Gelişim sağlarsın bu şekilde.
Bende upright row yapıyordum eskı programımda ve bu ahreketı yapmanızı bende önerıyorum belkı basta yapmakta zorlana bılırsınız ama ogrendıkten sonra etkısını fark edıceksınız