Dostum ukalaca yorumların ( ya da küstahca mı desem bilemedim ) anlamı yok lütfen daha ılımlı ol. Kimlerin nasıl çalıştığını ne şartlar altında çalıştığını bilemezsiniz. Yapılan şeylerin altında ne emekler yattığını bilemezsiniz. Herkes ve her şey sıradan 2 programdan geçmiyor. Bir çok yorumu bir çok konuyu görüyorum hiçbir şey yazmıyorum çünkü gereksiz şeyler yazılıyor. Gel gelelim konumuza; Kişisel laf söylemeyi sevmem ama stamina nedir ya ? Günlerdir veyahut haftalardır tutturduğun bir stamina var yazıp çizip duruyorsun, bir çok yorum yapıyorsun hepsi birbirinin gölgesi dostum bu ayakları bırak yalvarıyorum... Neyse kişiseli bırakıyorum hiç yapmamam gerekiyordu ya neyse k.bakmayın.
Gelelim ana konuya; ISIran dostum bu maskeyi istisnasız her alanda kullanabilirsin. Açıkla dersen de; dövüş sporlarında, düz koşularda, tepe koşularında, sürat koşularında, dayanıklılık koşularında, ağırlık çalışırken ( sıradan ağırlık çalışmaları sırasında malesef işe yaramaz. triple set lerde veyahut crossfit hareketlerinde daha çok işe yarar ) yürüyüş yaparken bile kullanabilirsin. Bu maskeyi takmaya başladıktan sonra nefes düzeninde değişmeler olur zorlanmalar olur ilk başlarda aldığın hava sana yetmiyormuş gibi hissedersin ancak alışmaya başladıktan sonra sürekli bununla yaparsın her sporu ve çıkardıktan sonra koşmayı denediğin zaman nefesinde sıkıntı kalmadığını farketmeye başlarsın ( ki bu uzun zaman sonrası için geçerli )
Eğer almak istersen bir kaç türk sitesinde satılıyor 50-100 lira gibi bir farkla satıyorlar ama oda olması muhtemel birşey yurt dışından alsan kargo parası bekleme süresi filan derken yine o para senden çıkıyor yani.