Tr Power Amino 2000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Betman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepsi burada ya bu ürün hakkında olumsuz yorumlar yazdım hepside saygı çerçevesi içinde idi ancak bir tanesi dahi yayınlanmadı .

Örnek olarak;
Hepsi burada da Nitrofull içinde dünyanın en iyisi başka markalara para vermeyin 1 haftada 3 kg kas yaptım tarzı onlarca yorum var ancak bir tane olumsuz yorum yok .(Neden Acaba)

Koanumuza geri dönecek olursak ;
Ambalaj konusunda -
Tat -(Çiğneyen bilir )
Koku- (Mideniz kalkar)
Fiyat (Çok uygun) :)

Terletme konusuna gelince cidden terletiyor :) -Diğer markaların amino asitlerinde hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım pek normal gelmedi bana

Son sözüm bedava verseler kullanmam.

Son düzenleme:
elbetteki 25 liralık üründen amino 3001 performansı beklemiyoruz ancak ben bunlara zehir gibi yaklaşılmasına kızıyorum, hiç kullanmamaktansa sabahları kalktığımda katabolik etkiyi azaltmak adına 10 adet alıyorum ben şahsen

bu ürünün karnitin etkisi anlamında gözüme kestirdim sizce nasıl bir yön çizmeliyim ve hardline karnitin iyi midir

Carnitine için bu ürünü kullanmak pek de mantıklı değil açıkcası. Fiyat performans olarak yine bu markanın Likit lcarnitini kullanmıştım fena değildi. Hardline Lcarnitine de orta düzey bir ürün ikisinden birini deneyebilirsiniz. Daha iyi kaliteli bir ürün arıyorsanız da Hardline Carnipure derim şahsen. Hardline Carnipure 100 Kapsül - Hardline Karnitin | Supplementler Lonza markalı patentli yüksek kaliteli Lcarnitine içerir.

Carnitine için bu ürünü kullanmak pek de mantıklı değil açıkcası. Fiyat performans olarak yine bu markanın Likit lcarnitini kullanmıştım fena değildi. Hardline Lcarnitine de orta düzey bir ürün ikisinden birini deneyebilirsiniz. Daha iyi kaliteli bir ürün arıyorsanız da Hardline Carnipure derim şahsen. Hardline Carnipure 100 Kapsül - Hardline Karnitin | Supplementler Lonza markalı patentli yüksek kaliteli Lcarnitine içerir.
Teşekkür ederim verdiğiniz cevabı dikkate alacağım :)

Back
Yukarı