Tozsuz 160gram protein çok mu?

arkadaşlar merhaba öncelikle,
Bugün herbalife merkezinde yaptırdığım testin somuçlarını paylaştım sizle listede alihan olan benim. 91kilo 1,76 boyundayım yağ oranım oldukça yüksek çıktı ama omuzlarım vs geniş iri duruyorum çok kaslı değilim yağlı bir vücut spor yapmış bırakmış birinin vücudu anlayacağınız bir diğer resimde de bugün aldığım kalori miktarını yazdım sizce gereğinden fazla mı protein aldım
Bir diğer sorumda herbalife taki kadın aç kalmamamı aç kaldıkça vücudun yağ sentezleyeceğini söyledi ben akşam 17,30dan sonra bişey yemiyordum ara öğün olarak bir iki kaşık yoğurt iki üç kuru kayısı tüketmeyi düşünüyorum mide boş kalmasın diye görüşlerinizi önerilerinizi bekliyorum şimdiden eyvallah herkese

yaş 20
boy 176
kilo 91
yağ %27
kas %63
kemik 3.3kg
karın yağı 7,5
metbolizma yaşı 35
metabolizma hızı 2023kkal

Screenshot_20170428-225239.jpg

Emilim oranlari açısından whey lazım, sabah uyanınca ve spor sonrası şart bence. Biyoyararlilik endeksini araştır.

LG-K530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mide boş kalması doğaldır, insan 2 milyon senede yemek bulabildiği zaman yemek yiyerek evrimleşmiştir, her gün yemek yemek, günde 2-3 hatta 5-6 öğün yemek modern hayat safsatası. Hele kilo vermek için daha sık öğün yenmenin daha faydalı olduğunun hiç bir bilimsel dayanağı yok.
Herbalife iyi etmiş güzel etmiş değerleri çıkarmış ama Lean Body Mass, yağsız kütleyi mi yazamamış oraya? Protein ihtiyacın yağsız kütlene göre hesaplanır, LBM x 2 gr. / gün alımın kas gelişimi için daha faydalı olduğuna dair bir bulgu yok.

Back
Yukarı