Peki ne gibi avantaj sağlıyor. Bana Tavuk etinden, Yumurtamdan vesayre eşyalarımda nasıl bir avantaj sağalaya bilir normal bir süpermarkete bakarsak ?Metro gross var kardeşim bir bodyci için cennet gibi bir yer gidince mutluluktan ucuyorumklasik şeyler alırsan ucuz ama benim gibi yurtdısı ürünleri alırsan pahalı olur. Et patates sebze yumurta süt alabilirsin ama.
hocam peki diyer alişveriş yerlerine göre ne gibi avantaj sağlıyor. Diyelim bir haftalık yemeğimi ordan alsam. Tavuk, salatalık v.b, biraz anlata bilirmisiniz ?Konya'da da var metro ben oradan yapıyorum alışverişimi. Hafta sonlarında genellikle iyi oranlarda indirim oluyor. Ayrıca Konya'da my gross da var bilen bilir. Orasınıda tavsiye ederim
Hocam haftalık alışverişimi yaparken ben zaten ordan 2kg tavuk göğsü 2 koli yumurta peynir sebze alıyorum dışardaki fiyatlardan daha ucuza geliyor toptan fiyatına satış yapılıyor gerçek anlamda. Mesela başka markette tavuk göğsü 8 lira ise burda 5.99 lirahocam peki diyer alişveriş yerlerine göre ne gibi avantaj sağlıyor. Diyelim bir haftalık yemeğimi ordan alsam. Tavuk, salatalık v.b, biraz anlata bilirmisiniz ?
ne diyorsun hocam, felaket birşeymiş. Bunu tutum. baya bi tasaruflu oluyor aya vurdum zaman. Bir öğrenciye göre mükemmel birşeyHocam haftalık alışverişimi yaparken ben zaten ordan 2kg tavuk göğsü 2 koli yumurta peynir sebze alıyorum dışardaki fiyatlardan daha ucuza geliyor toptan fiyatına satış yapılıyor gerçek anlamda. Mesela başka markette tavuk göğsü 8 lira ise burda 5.99 lira