Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar lise mezunuyum, üniversiteye hazırlanıyorum.Toplu taşıma aracında öğrenci kimliği soruluyor, doğal olarak kimliğim yok. Ben öğrenci sayılmıyor muyum? ya da Bunun bi çözümü var mı? Böyle bir durumla karşılaşıp çözen varsa anlatırmı lütfen.
ama üniversteye hazırlanıyo diye adamın parası artmıyoki sonuçta yaşı belli elindeki para belli birazda adamın açısından düşünün bence eski kmliğini göster geç para sıkıntın varsa
Kocaeli'de kentkart uygulaması var ve öğrenciler bu akbil tarzı kent kartlarından çıkarttıyorlar.Bu kartı çıkartırken öğrenci olduğuna dair belge isteniyor.Ben açıktan okuduğum halde yaptım ve 1.15tl ye gidiyorum geçen sezon bittiği için 1.75çekmeye başladı kart tekrardan öğrenci belgesi alıp düzelttireceğim. Tabi senin bağlı olduğun bi yer olmadığı için mecbur tam ödeyeceksin yada eski kimlik.
Aslında kimliklere gözucuyla bakıyolar . Çoğu elimde defterkitap görünce sormuyo bile ama riske atmıyım ben. Babama bi sorıyım bakıym belediyeden falan ayarlar belki bişeyler.