damacanadakisu
Üye
1 BUĞDAY LAVAŞI
20 GRAM HİNDİ FÜME
20 GRAM LİGHT KAŞAR
1 KONSERVE LİGHT TON BALIĞI
MAKROLARI
KARBONHİDRAT 32,3
YAĞ 8,5
PROTEİN 38,4
KALORİ 369
ARKADAŞLAR BU DÜRÜMÜ SPORDAN GELDİKTEN SONRA HEMEN HAZIRLAYIP TOST MAKİNESİNE BASTIM VE KAŞARINDA ERİMESİYLE GÜZEL BİR DÜRÜM OLDU. HAZIRLANIŞIDA GAYET BASİT ALTA FÜMELERİ ÜSTÜNE KAŞARI TON BALIĞINI KOYUP SARDIĞINIZDA HEM KAŞAR ERİYİP LAVAŞI ERİTMİYOR HEMDE TON BALIĞININ SUYU ÇOK GEMİYOR. YALNIZ TON BALIĞINI NE KDAR SÜZSEMDE BİRAZ SUYU ÇIKTI VE LAVAŞI ISLATTI BİRAZ. İÇİNDEN TON BALIĞINI ÇIKARTIP HİND, FÜME VE KAŞARI ARTTIRARAKTA AYNI MAKROLARA YAKIN GÜZEL BİR DÜRÜM YAPILABİLİR. BUNUN TAVUK DÜRÜMÜNÜDE DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM İLERLEYEN VAKİTLERDE ALTINA ACI SOS ÜSTÜNE HAŞLAMA TAVUK GÖĞÜS YAPILDĞINDADA GÜZEL BİR DÜRÜM OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ONUDA DENEDİĞİMDE PAYLAŞIRIM.
20 GRAM HİNDİ FÜME
20 GRAM LİGHT KAŞAR
1 KONSERVE LİGHT TON BALIĞI
MAKROLARI
KARBONHİDRAT 32,3
YAĞ 8,5
PROTEİN 38,4
KALORİ 369
ARKADAŞLAR BU DÜRÜMÜ SPORDAN GELDİKTEN SONRA HEMEN HAZIRLAYIP TOST MAKİNESİNE BASTIM VE KAŞARINDA ERİMESİYLE GÜZEL BİR DÜRÜM OLDU. HAZIRLANIŞIDA GAYET BASİT ALTA FÜMELERİ ÜSTÜNE KAŞARI TON BALIĞINI KOYUP SARDIĞINIZDA HEM KAŞAR ERİYİP LAVAŞI ERİTMİYOR HEMDE TON BALIĞININ SUYU ÇOK GEMİYOR. YALNIZ TON BALIĞINI NE KDAR SÜZSEMDE BİRAZ SUYU ÇIKTI VE LAVAŞI ISLATTI BİRAZ. İÇİNDEN TON BALIĞINI ÇIKARTIP HİND, FÜME VE KAŞARI ARTTIRARAKTA AYNI MAKROLARA YAKIN GÜZEL BİR DÜRÜM YAPILABİLİR. BUNUN TAVUK DÜRÜMÜNÜDE DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM İLERLEYEN VAKİTLERDE ALTINA ACI SOS ÜSTÜNE HAŞLAMA TAVUK GÖĞÜS YAPILDĞINDADA GÜZEL BİR DÜRÜM OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ONUDA DENEDİĞİMDE PAYLAŞIRIM.