Ton balığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bb78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bb78

Üye
Arkadaşlar bu ton balığı diyorlar ya ben hergün bundan 1 tane yesem geceleri yatmadan 1.80 boy 60 kiloyum kaça çıkarım ? yesem alıyorum da iştah yok.

Bir tane geceleri yatmadan yemek yerine günde 4-5 öğün çeşitli hayvansal besinlerle beslen. Benim bb'deki ilk ayım bitmek üzere 2 kilo aldım. Bir ayda toplasam 4-5 kutu ton balığı yemişimdir. Antrenmandan sonra Yulaflı bisküvi - meyve suyu, yatarken 2bardak süt ve her sabah 3-4 yumurta akı yedim. Bunların dışında lorlu makarna veya pilavda akşam yemeği için uygun. İştah sorununa bir şey diyemeyeceğim. :)

Ben 70 kilo olmak istiyorum :( . B vitamini ve supradyn başladım. bi hafta öncesinden b vitamini ve balık yağı kullanıyordum. şimdi balık yağını bırakıp supradyn aldım. öğünlerimide güzel yiyorum artık dikkat ediyorum. sofradan midemi doldurupta kalkıyorum :D ya da fındık alıp gün boyu yesem miki ?

Tamam yerim gece 3 tane maximus ama bu 1 ayda bana kaç kilo kazandırır ? + b vitamini + supradyn kullanıyorum ve öğünlerimde güzel beslenmeye çalışıyorum. YESEM KILO ALIYORUM . 1 ay da bunları yapsam kaç kilo alırım ? ORTALAMA ?

Tamam yerim gece 3 tane maximus ama bu 1 ayda bana kaç kilo kazandırır ? + b vitamini + supradyn kullanıyorum ve öğünlerimde güzel beslenmeye çalışıyorum. YESEM KILO ALIYORUM . 1 ay da bunları yapsam kaç kilo alırım ? ORTALAMA ?
1 gecede 3 tane maximus ??? çok fazla bence gerek içerisindeki yüksek oranda şeker gerekse yağ kilo alırsın belki ama sağlıklı olmaz

yatmadan önce 3 tane maximus yersen sabaha kadar yatağı tırmalarsın arkadaşım :)) her gün yatmadan 3 tane maximusunda pek saglıklı olacagını sanmıyorum hazır gıda sonucta. en iyisinin evde hazırlayabileceğin protein içeren yiyecekler oldugunu düşünüyorum ben.

kaç kilo alırsın ben bilemem ama kastan cok yağ alırsın gibime geliyor

ya bana kilo aldırcak bişi yok mu şöyle :D mesir macunu işe yarıyo mu ?
,

4,5 kilo lu Gainer alacaksın ve bunu bol süt ile içeceksin Biraz da Dambıllarlarla falan haraket yapacaksın (forumdaki 6 temel ezersize bak).

Önce göbekleneceksin sonra sırt kısmından genişleyeceksın... 3- 5 kilo alacaksın...

Bu iş 3 - 5 maximus ile olmayacak yanı. Haklısın 3 maxumus 1,5 tl. Gainer 130- 150 tk den aşşağı değil...

ultımate marka iyidir bence....

Son düzenleme:
Back
Yukarı