Hocam bu dediğinizi bana soranlara bende söylüyorum, haftada 1 veya 2 haftada 1 tüketilmeli diye söylüyorum. Civa gibi ağır metaller içerdiğini söylüyorum, ancak burada ki suç ton balığında değil, ton balığının konservelerde muhafaza edilmesinde diye söylüyorum.. Forumda bu şekilde okumuştum, soranlara da bu cevabı veriyorum, doğru mudur verdiğim cevap? Yani ton balığı normalde sağlıklı ancak sorun konserve şeklinde satılmasında diye cevap veriyorum, yaklaşımım doğru mu?Cok tuketme, hafta da 1 hatta 15 te bir...mumkunse deniz vahsi somonu vs yemeye bak.. Ton baliklarinda ne yazik ki agir metaller cok oluyor...
Omega 3 e cok kafayi taktiysan da omega 3 kapsulleri kullanabilirsin.
Benim bildigim konservede saklanmasindan degil ton baligi gibi baliklarin et kutlesi buyuk oldugundan diger kucuk baliklara oranla vucutlarinda daha cok metal birikmesi.Hocam bu dediğinizi bana soranlara bende söylüyorum, haftada 1 veya 2 haftada 1 tüketilmeli diye söylüyorum. Civa gibi ağır metaller içerdiğini söylüyorum, ancak burada ki suç ton balığında değil, ton balığının konservelerde muhafaza edilmesinde diye söylüyorum.. Forumda bu şekilde okumuştum, soranlara da bu cevabı veriyorum, doğru mudur verdiğim cevap? Yani ton balığı normalde sağlıklı ancak sorun konserve şeklinde satılmasında diye cevap veriyorum, yaklaşımım doğru mu?
Hayir yanlis, burada sikinti ton baligindaHocam bu dediğinizi bana soranlara bende söylüyorum, haftada 1 veya 2 haftada 1 tüketilmeli diye söylüyorum. Civa gibi ağır metaller içerdiğini söylüyorum, ancak burada ki suç ton balığında değil, ton balığının konservelerde muhafaza edilmesinde diye söylüyorum.. Forumda bu şekilde okumuştum, soranlara da bu cevabı veriyorum, doğru mudur verdiğim cevap? Yani ton balığı normalde sağlıklı ancak sorun konserve şeklinde satılmasında diye cevap veriyorum, yaklaşımım doğru mu?
Hocam bu dediğinizi bana soranlara bende söylüyorum, haftada 1 veya 2 haftada 1 tüketilmeli diye söylüyorum. Civa gibi ağır metaller içerdiğini söylüyorum, ancak burada ki suç ton balığında değil, ton balığının konservelerde muhafaza edilmesinde diye söylüyorum.. Forumda bu şekilde okumuştum, soranlara da bu cevabı veriyorum, doğru mudur verdiğim cevap? Yani ton balığı normalde sağlıklı ancak sorun konserve şeklinde satılmasında diye cevap veriyorum, yaklaşımım doğru mu?