Tip 2 diyabet ve beslenme

Merhaba arkadaşlar insülin ve hap kullanmıyorum diyet yaparak şekeri kontrol etmeye çalışıyorum. Kilo almak istiyorum ne yapmam lazım. Karbo yiyince hemen kilo alıyorum ama bu kezde şeker fırlıyor. 2 yıldır body yapıyorum. Karbo yemeden nasıl irileşip kilo alabilirim. Acaba antrenman öncesi karbo yüklesem şeker 1 saat sonra en yüksek seviyeye çıkmışken spora başlayıp spor ile tekrar aşağıya çeksem mantıklımı

Az az sık sık beslenmeli ve karbonhidrat ihtiyacını kompleks karbonhidratlardan sağlamalısın. Ayrıca karbonhidrat ile protein içeren besinleri birlikte tüketmen kan şekerini dengeler. Bunları yaptığın takdirde kan şekerinin fırlaması söz konusu olmaz.

şeker hastaları için 2 tip diyet tarzı kilo alma var if diyeti ve ketoşenik diyet.ben sana tavsiye olarak karbonhidrat yerine yağ tüketmeni öneririm yani kuru yemişler yemeni.makarna yerine yer fıstığı yiyebilirsin 2 sinin kalorisini dengelersin.ayrıca sebzede ye.bu şekilde şekerinde yükselmez.sağllıklı kiloda alırsın

Şu an için ketojenik. beslenmeye çalışıyorum ama karbonhidrat yemeden kilo almak bayağı bi zor valla. Bir kilo et yesen de protein pek kilo aldırmıyormuş valla

Şu an için ketojenik. beslenmeye çalışıyorum ama karbonhidrat yemeden kilo almak bayağı bi zor valla. Bir kilo et yesen de protein pek kilo aldırmıyormuş valla
Benim anlamadığım bunu söyleyeceksen neden konu açıp cevap istiyorsun? Zaten yaptığın ortada ve yapmaya devam edeceksen konuyu açma amacın ne muamma.

Yaklaşık 1 aydır bu şekilde besleniyorum acaba başka bir yöntem varmı öğrenmek amacım. Bak orda arkadaş demiş yağ tüket bunun gibi başka bir yöntem
1 aydır ketojenik uyguluyorsun ve arkadaştan yeni öğrendiğin yöntem yağ tüketmek mi? Yukarda genel prensiplerin ne olması gerektiğini yazmıştım bir beslenmeci olarak. Ancak sen hipoglisemi riskinin yüksek olduğu IF yi veya hacim için uygun olmayan ketojeniği tercih edip karbonhidrat tüketince şekerim fırlıyor dersen neyseden başka bir şey diyemem. Seçim de hayat da senin.

yok protein fazlası idrarla atılıyor.ama kuru yemişler kilo aldırır.tabi kilo almak zamanla olur öyle ani kilo artışı zararlıdır.

1 aydır ketojenik uyguluyorsun ve arkadaştan yeni öğrendiğin yöntem yağ tüketmek mi? Yukarda genel prensiplerin ne olması gerektiğini yazmıştım bir beslenmeci olarak. Ancak sen hipoglisemi riskinin yüksek olduğu IF yi veya hacim için uygun olmayan ketojeniği tercih edip karbonhidrat tüketince şekerim fırlıyor dersen neyseden başka bir şey diyemem. Seçim de hayat da senin.
Fazla protein tüketimi çok idrara çıkmaya neden olur mu[DOUBLEPOST=1526033868][/DOUBLEPOST]Bu arada ölçüler bel 83cm boy 1.70cm kol 36cm kilo 68kg yaş 40
evet fazla protein ya enerji olur yd vücuttan atılır.proteinin fazla enerjisi ise yağ olur.yalnız yağ oranın kaç?

Back
Yukarı