Thy'den aldığım online bileti nereden alacağım

Merhaba arkadaşlar ben İzmir e thy den uçak bileti aldım bileti internetden aldım uçağa Sabiha Gökçen H.'dan binicem. Şimdi internetten aldığım bileti ben nasıl alıcam ve uçağa nasıl binicem yardım edermisiniz

On-line check-in yapıp boarding pass ını yazıcıdan alabilirsin, ya da en güvenlisi yakınında varsa acentaya gidip bunu yaptırabilirsin, aslında on-line check-in den sonra hava alanında bileti aldığın şirkete giderekte bunu yaptırabilirsin. Ben uzun zamandır direk acentadan alıyorum ama değişen bir şey yoktur sanırım, zaten problem çıksa bile havaalanında bileti temin ettiğin şirket bunu çözüyor, bildiklerim bu kadar.

elinde illaki bir biletle gitmene gerek yok. aldığın bilette e-ticket yazan numara işini görür hatta isim soyisim bile bazen yeterki olabiliyor check-in için . konuya daha da yabancıysan detaylı sorular sor sana yardımcı olalım.

Evet, sadece kimlik göstermeniz yeterli. Havaalanında uçuşunuza ait gişeye gidin ve kimliğinizi görevliye verin. Koltuk tercihiniz varsa (pencere-koridor) görevliye söyleyin.

Tamam çok teşekkür ederim. Ama ben elimde bir biletin olmasını istiyorum, direk Sabiha Gökçene gidip oradan bileti alabilir miyim.

Back
Yukarı