ThA Yağ Yakımı Programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ThA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ThA

Üye
Merhaba arkadaşlar ben 175 boy 72 kiloyum kollar 37 bel 85 gögüs 106 omuz 125 130 arası yag oranımı tam bilemiyorum ama üstteki 4 tane belirgin oluyor ama alt karında yağ birikmiş durumda bu yüzden yağ yakımına gitmeyi düşündüm ve kendime söyle bir program hazırladım.

Sabah 6:30 uyanış 40-50 gr civarı lor peyniri sonra koşu yaklaşık 1 saat kadar hafif tempoda 5 dk kosup 30 sanıye depar atarak saat 8:00 gibi 100 gr lor peyniri 2 domates 2 salatalık 1 tane havuc 2 3 tutam marulluk bir salata sonra okula gidiyorum orada bi tost meyve suyu saat 1:30 gibi 1 1.5 porsiyon makarna 3 gibi kuru üzüm kuru kayısı veya badem gibi ürünler 5 gibi 4 yumurta + salata 1.2 dilim ekmek saat 7 8 civarıda ton balığı 2 adet. 10 gibide uyuyorum.Sizce programım nasıl eksikler var mıdır karın kaslarını belirgin etmek istiyorum iyice ?

Merhaba arkadaşlar ben 175 boy 72 kiloyum kollar 37 bel 85 gögüs 106 omuz 125 130 arası yag oranımı tam bilemiyorum ama üstteki 4 tane belirgin oluyor ama alt karında yağ birikmiş durumda bu yüzden yağ yakımına gitmeyi düşündüm ve kendime söyle bir program hazırladım.

Sabah 6:30 uyanış 40-50 gr civarı lor peyniri sonra koşu yaklaşık 1 saat kadar hafif tempoda 5 dk kosup 30 sanıye depar atarak saat 8:00 gibi 100 gr lor peyniri 2 domates 2 salatalık 1 tane havuc 2 3 tutam marulluk bir salata sonra okula gidiyorum orada bi tost meyve suyu saat 1:30 gibi 1 1.5 porsiyon makarna 3 gibi kuru üzüm kuru kayısı veya badem gibi ürünler 5 gibi 4 yumurta + salata 1.2 dilim ekmek saat 7 8 civarıda ton balığı 2 adet. yatmadan oncede yarım litre süt. 10 gibide uyuyorum.Sizce programım nasıl eksikler var mıdır karın kaslarını belirgin etmek istiyorum iyice ?

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)
Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı