Saç dökülüyor ama normal, sakal gözün altında başlıyor. Bacaklarda derinin görünmediği yerler var kıldan. Göğüste yağ yok bel çevresinde var. Bişey daha testis büyüklüğü bi işaretmi?Bi sitede okumuştum Sac sakal kil Toplam testesteron yüksekliğini ifade eder. Bel çevresi, göğüs ve göbeğindeki yaglanma vucutta aktif olan serbest testesteron ifade eder. Kendine bi bak bakiyim sonuç ne ???
yanlış anlamada bu bilgileri öğrenmen değil nerden öğrendiğin önemli birşeye evet böyledir veya değildir diye işkemkübradan atamam burdan ama kaynak verirsen biraz daha doğrulamış oluruz bilgilenmiş oluruz.Birkaç şey öğrendim, yağlı göbek t. düşüklüğü belirtisi
Sol yüzük parmağı uzunsa yüksek
Boğazdaki çıkıntı sivri ve büyükse yüksek
Saç dökülmeside bir belirti ama başka birçok sebebide var dökülmenin
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnewsmobile.aspx?id=6771594yanlış anlamada bu bilgileri öğrenmen değil nerden öğrendiğin önemli birşeye evet böyledir veya değildir diye işkemkübradan atamam burdan ama kaynak verirsen biraz daha doğrulamış oluruz bilgilenmiş oluruz.
SAKALLA KILLA TESTESTERON ORANI ÖLÇÜLMEZ,SAÇMALIKTIR
Sakal,kılın ne kadar fazla olduğu genetiktir.Amerikan erkeklerinin,Rus erkeklerinin testesteron oranı ortalaması Türk erkeklerinin üzerindedir,ancak oradaki insanlar kıllı değilidir.
bide şöyle düşün hormon kıldan tüyden kaslara vakit ayıramayadabilir kıllı olmanın böyle bir dezavantajıda var.. bu işin şakası tabi ama bilimsel yöntemler bi yana şöyle bi hafızayı yoklayınca kıllı olmanın pekte kaslanmak hacim için bir gösterge olduğunu göremiyoruz. geçmişte çok kıllı olduğunu bildiğin bir profosyonel var mı mesela dünyada benim yok olsa resimleri falan düşerdi.