testestron arttırıcı önerebilcek varmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kozan40
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kozan40

Üye
bu eylül 28 inde 18 yaşıma girdim yaşıma göre uygun ölcü almamı sağlıyan bildiğiniz steroid varmı

Steroid önerisi istediğini düşünmüyorum :) Steroidten kastın suplumenttir sanıyorum. Zma Pro ürününe bakmanını öneririm. Onun dışında forumda da yer aldığını hatırladığım doğal yollardan testesteronun attırmanın yollarını araştır.

allah askına steroidle suplementi ayıramıcammı kardeşimi benim steroidden kastım testestronu tetiklicek kür varmı bildiğiniz diyorum oda steroid ailesine giriyor kısmı olarak

allah askına steroidle suplementi ayıramıcammı kardeşimi benim steroidden kastım testestronu tetiklicek kür varmı bildiğiniz diyorum oda steroid ailesine giriyor kısmı olarak

kardeşin değilim. forumda ki bu bölüm suplumentler bölümünde steroid tavsiyesi istiyorsun demek ki ayıracak kadar bilgin de yok. insanın bilgisi yoksa fikri de olmayacak.

Arkadaşımız gayet düzgün bir üslupla yazmış,açıklamış.Bu saldırganlık,bu şiddet ne böyle?

Testesteronu tetikleyecek kür arıyorsanız anabolik steroidler bölümüne bakmalısınız
Yok ben supplement olarak testo arttırıcı ürün merak ediyorum diyorsanız. Zma lar ve testo booster ürünler mevcut. Testoyu arttıran ürünler steroid olayına girmez.
Benim memnun kaldığım ürünlerden biri animal m-staktı. Fazla hap yutmaktan çekinmiyorsanız araştırın derim. Yalnız 20 yaşının altında veya başlarındaysanız bu tarz ürünler kullanmanıza gerek yok

eleman farkında deilki forumda yeniyim konu bölümleri nerde tam olarak bilmiyorum bende en uygun burayı bulmuştum şunun tavırlarına bak

Lütfen kullandığınız üsluba dikkat ediniz.

9.4. Kişilere kullanıcı adları ile hitap ediniz
Kural; sokak ağzı-argo (usta,birader,kanka vb.) yada sözlük jargonu (panpa,hacım,vb) gibi durumlarda geçerli olup, aynı zamanda karşısındaki üyeye rahatsızlık verdiğinde yada tacizkar-kışkırtıcı durum oluşturduğunda uygulanacaktır. Günlük kullanımda geçen yada karşısındakine saygı amaçlı söylenmiş üstad,kardeşim hocam gibi art niyet taşımayan yada forumun seviyesini düşürmeyen kullanımlara izin verilecektir.
Forum yönetiminin üyelerin kullandıkları farklı hitap şekillerine müdahale hakkı saklıdır.Ayrıca yukarda bahsedilen saygı amaçlı hitap şekillerinin mesaj içinde alay etme,yargılama, ötekileştirme ya da herhangi bir şekilde art niyetli kullanılmaya çalışılması durumunda da yönetimin müdahale hakkı saklıdır.

Kural ihlali durumunda üye uyarı alır ve tekrarı halinde süreli uzaklaştırılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu üslup la gidersen uyarı alırsın sevgili kozan40 dikkat et. kardeşim,eleman vb. kelimeler uygunsuzdur forumda bildirmiş olayım.

Kür sonrası tribulus önerirler testosteron artırır diye. Ama kanıtlanmamış bişeymiş. Deneyebilirsin. Ancak yaşın gereği bu tarz supplementlere girmen doğru olmaz. Yok bana bu güç yetmiyor diyorsan yettirmeye çalış steroidleri düşünmek için çok erken yaştasın.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Alıntı:
Madde 23-

Bodyforumtr.com steroid (ilaç) kullanımına karşıdır.Forumda steroid konuları steroid bölümü dışında konuşulmayacaktır.
Steroid bölümünde ise steroidlere teşvik edici mesajlar yazmak, steroidleri abartılı övmek, yan etkileri yok gibi göstermek ve bunlardan bahsetmemek kesinlikle yasaktır.
Steroid temin etmek,temin talebinden bulunmak ya da temin kanallarından bahsetmek yasaktır.Kural ihlali durumunda üye cezalandırılır ve mesajı silinir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı