Evet bende kullanmaya başladım yani faydası olmasa bile ne zararı olabilir ki?
*eğer günde 250mg vitB6 sana çok gelmiyorsa, prospektüs de yazar... zararı olmaz... vb...
ayrıca, faydasız da olmaz, hepimizin bildiği gibi; VitaminB6-çinko-magnezyum'um bir sürü faydası var... gerekirse, onu da yazarız, antioksidan-anti-aging-detox-toksin at ve benzeri daha çok ekstra fayda...
*üstelik bence, one-day vitamin kapsülünden bin kat daha iyi, özellikle bizim gib bodycileri, yüksek-etkili doz... vb.
saygılar...![]()
cümleten selamün aleyküm arkadaslar..sizden bi ricam olacakti bilgisi olan arkadaslar icin ..ben bundan iki hafta önce testosteron adli igneyi kullanamya basladim..yugoslawyadan geliyor.arkadas getirtiyor.kur olarak kullanyiom haftada iki sefer..toplam 12 tane ..bunlar bittikten sonra ne yapmam gerekir?vede daha sonra yine kullanmak istiyom ne zaman sonra kullanabilirim??bu markayi tavsiye edermisiniz bana??vede son bi soru kur ile normal igne alma arasinda ne fark var ??
teskkürler
magnezyum o kadar önemli mi ? Şuanda sadece çinko ve apikobal kullanıyorum. Yanlız bu aralar çok başım ağrıyor. Bu b6 vitamininden kaynaklanıyor olabilir mi ? B6 vitaminini ne zaman kullanıyorsunuz ?
slm arkadaşlar ismim remzi bu spora başlayalı 5 ay oluyo ama sporcu besinlsri kullanmak istiyorum neler kullenmalıyım yardımcı olursanıs sewinirim teşekkürederimm.