24 nisan tarihini güya TÜRK lerin yaptigi sözde ermeni katliamini anma günü olarak ilan eden arnold u SIDDETLE KINIYORUM(26 nisan Sabah gazetesi) ve bütün bodyform daki kardesleriminde dikkatlerini bu konuya çekmek istiyorum... Bu arada arnicik sporculuk mr. olimpia olup ertesi gün grupsex yapmak içindeki sapik duygulari playboya açiklayip poz vermekle olmaz ( ya terminatör olmasaydi kaçimiz arniyi bilirdi) spor litaretüründe bi söz vardir ''TÜRK GIBI GÜÇLÜ'' bu sözü dünyaya güçleriyle,bi o kadarda ahlaklariyla nam salmis TÜRK sporculari (pehlivanlari) salmistir ayrca bu mr. olimpia denen bu amerikan rüyasida çok önemli bi evrak degil düsünsenize bizim kirkpinar güreslerimizin 600 küsür yillik gecmisi var mr. olimpia nin daha 40-45 yil bizim sporcularimiza gelince; NAIM SÜLEYMANOGLU---Olimpiatlarin 3 simgesi vardir;daha hizli,daha yüksege ve daha güçlü(daha güçlü sözü naim için söylenmistir) ve Naim Dünyanin gelmis geçmis en güçlü sporcusudur(2005 de dahil) HAMZA YERLIKAYA(GÜRESÇI)--- Adam 17 yasinda babasi yasindaki adamlarim içinde dünya sampiyonu oldu ve asrin güresçisi seçildi 2 olimpiat ve 7 de avrupa sampiyonluguda yaninda HALIL MUTLU-----söylenecek söz yok zaten TANER SAGIR(HALTER)---adam 19 yasinda gecen sene olimpiat sampiyonu oldu beyler bu adamlarin hayat hikayeleride içler acisi(bir çok ülkeden milyon dolarlar teklif edilmesine ragmen gitmiyorlar) hiçbirinin jay cutler gibi babasinin holdingleri yada coleman gibi 10-15 tane sponsorlari yok BENCE GERÇEK SPORCULAR BUNLARDIR... yorumlarinizi bekliyorum (arni ye hala çok kizginim! ! !. . . ) GERÇEKLERI TARIH TARIHIDE TÜRKLER YAZAR ! (Daha ne diyeyim artik)
Es es sana katiliyorum ama Arnold Malesef diyecem bu haberden sonra BB´nin Michael jacksonu, yani onun icin kinasanda yardimi olmaz... Bu arada bu üzüntüyle söyleyecem yazaiyi HSD kardes daha önce yazmis http://www.turkforum.dk/Forum/viewtopic.php?t=2009
Diyorumya iste linkini verdik dostum Bu arada, ben simdi cikiyorum sarc sabah okul var sana iyi geceler
ES ES dostum yazdıklarında sonuna kadar sana katılıyorum artık arnold ile ilgili hiçbir film izlemeyeceğimi belirtmek isterim :x ve dorianda ayrı bi konu ..zevenk türk düşmanı :x
yaaa SVEN dostum ingiliz köpek ama lütfen küfürlü konuşmayalım mına ..dumunun çocuğuna ya ayıptır arkadaşlar dorian acaba neden türk düşmanı yoksa onundamı robotuna ....... hani gora filmini izleyenler bilirler :lol: :lol:
sole bi TURK cıkıp Mr.Olympia olsa(gerci yapmazlar ya .bneler) sonra butun dier yarısmaları da alsa ve sadece arnold classic e gitmese ne super tavır olur :x
slm ya daffy su mr.olimpia çok önemli bi .ikim degil bizim olimpiatlarda kaç altin madalyamiz var varsin bilmemne olimpiada eksik olsun...
mr sininde mrs sininde ..ına .............. .bneler hakkatten çıksa öyle bi TÜRK te ne var ne yok kazansa ama dediğin gibi vermez ..neler
Re: slm aslında haklısın ama .bnelere guzel bi kapak olurdu bi de olimpiyat mevzusu acılmısken BB yi nie olimpiyat kapsamına almıolar ?
selam nassim biraz geç oldu kusura bakma; arni b.b. nin maykil ceksin i da maykil da iyi bi halt degil ki bütün dünya bu .bnenin ne mal oldugunu gördü sübyanci sapik .ezevenk, arnide ayni bok un laciverti bi sey degismiyoki katrandan olmaz seker cinsini ...cinsine çeker demis diye ne güzel demis atalar...