Terleme ve Kas kaybı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sugar23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kullanıcı bana dediki yazın vücudu koruma amaçlı hafif çalışılır dedi çok terlersen kas kaybedersin dedi. Bende göbekte var. Onu eritmek için kardiyo yapmayı düşünüyordum terleyecektim ve ardından mekik çalışıcaktım nasıl yapmalıyım sizce? Definasyon çalışırken kardiyo yapmamız gerekicek yağ yakmak için ama bu sefer terlediğimiz için kas kaybedebiliriz bu nasıl olacak şimdi?

Son düzenleme:
terleyince su kaybı olur kasla alakası yok üye banlanmış ama bilmeyenler için yazalım.

Yazın genelde insanlar definasyona girer, kardioyaya ağırlık verirler, haliyle yağ ile birlikte vücut kasta kaybeder. Arkadaş bunu demeye çalışmıştır.

Youtube'a Kai greene overkill yaz ve seriyi izle. Terleyince kas kaybeden bir adam nasıl olur da 135kiloya ulaşır düşük yağ oranıyla? Terlemenin kas kaybıyla alakası yoktur. Hatta büyük oranda yağ yakımıyla da alakası yoktur. Vücut terleyerek su ve tuz kaybeder.

Merhaba,
başlığa yeni göz attım.
Sugar23'e demek istediği olay şu idi .
Hiç cevap vermemek ya da tam cevap vermenin arasında bir şey yaptığım için ufak bir yanlış anlama olmuş ve açmaması gereken başlığı açıp olay ierlemiş biraz, kusura bakmayın.
Konu daha önceden tartışıldığından dolayı kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı