Terin Amonyak kokması?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sMoKe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu sorun bendede var tam amonyak gibi olmasada weider 2200 kullanmaya başladıktan sonra oldu hatta
eşim bile bunu sorun yaptı tuhaf bir koku şimdiye kadar hiç olmamıştı birde ter kokusunun değişmesinin
nedenlerinden nette okumuştum kolesterolü yüksek kişilerde ter kokusunun değiştiğini öğrendim.
merhaba

bende de son 3-4 aydır, amonyak kokusuna benzer bir koku var tenimde, ben ilk başlarda evdeki bakıcımızdan geliyor sanıyordum.

Ancak baktım ki benden geliyor, bu sorunla karşılaştınız peki düzelme oldu mu olduysa nasıl düzeldi.

Benim son 3 aydır değişen tek şey reflü olduğum tespit edildi ve OPAGIS denilen reflü ilacı kullanmaya başladım yine ondan 1 ay öncesinde ise Carlson OMEGA 3 balık yağı kullanmaya başladım

kusura bakmayın foruma bir anda daldım ama nette araştırdığımda sadece sizin forumda buldum bu konuyu

saygılar

Üre vücuttan idrar ve ter yoluyla atılıyor. Kullanılan diyetteki protein miktarı ve çeşidi, tüketilen sıvı miktarı üre konsantrasyonunu etkileyebiliyor. Üre parçalandığında amonyak açığa çıkıyor ve keskin bir kokusu var.

L - ASPARTİK ASİT : Canlılık ve güç,kuvvet verdiği için yorgunluğa iyi gelir. Kronik yorgunluk aspartik asit seviyesinin düşüklüğüne bağlı olarak gelişen hücresel enerji eksikliğinin bir sonucudur. Bu amino asit ayni zamanda aşırı amonyağı vücuttan atarak karaciğeri korur. L-Aspartik asit diğer amino asitlerle birleşerek kandaki toksinleri absorbe ederek kanı temizleyen bir molekül oluştururlar. Ayni zamanda RNA/DNA üretimi için gerekli olan hücresel faaliyetlere yardımcı olur.

yukardaki amino asite dikkat kullandığınız aminodaki bu asit amonyağı dışarı atıyor.

L aspartik asitle D aspartik asit ayni sey mi?
D aspartik asit testo seviyesini arttiriyormus sanirim. Birakinca bir zarari olur mu? Ne sekilde kullaniliyor? Saygilar

Back
Yukarı