Tenis ve Bodybuilding

Öncelikle konu yanlış yere açıldıysa affola, ilk girişim bu.

Arkadaşlar benim bir sorunum var ve cevabı sizde saklı. Şimdi şöyle, ben teniste profesyonelleşmek istiyorum. Turnuvalarda oynayarak para kazanacak kadar. Aynı zamanda kas yapmak istiyorum. Fakat bir tenis antrenörü bana ''Bodybuilding yapacaksan, tenise hiç gelme.'' deyince, olaylar patlak verdi ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bana dedi ki; ''Eğer fitness yapacaksan veya üçgen vücudum olsun diyorsan zaten fitness yapmak zorundasın ama vücut geliştireceksen hammallaşırsın, tenis oynayamazsın.'' dedi. Sanırım vücut ağırlaşınca rahat hareket edemiyorsun, demek istediği buydu. Rahat hareket etmekte tenisin altın kuralı biliyorsunuz.

Bana yardım edin, ne yapmam gerek? Yani öyle öküz gibi zaten olmak istemiyorum, ama yine belli bir cüssem olsun istiyorum.
TIKLA GİT Şu adam gibi olsam yeter bana :D Biraz baklava, hoş kaslar ve güzel bir yüz.

Ama tenisi etkilerse ne yapıcağım bilmiyorum. 2'sini de yapmak istiyorum, ama böyle bir problem yaşıuyoruz. Acil cevaba ihtiyacım var. Linkini attığım herif kadar olsam bir sorunu olur mu? Ya da, maksimum kaç kiloya kadar teniste sıkıntı olmaz? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Muhtemelen, antrenör vücud geliştirme derken shareded brothersda ki gibi olucağım falan zannetti. Ben öyle o kadar öküz olmak istemiyorum. Okan Serbes gibi olsam yeter.

Yaşım 17, boyum 173. Daha da uzuyacağım umarım :D Kilom 70'di en son vermeye çalışıyorum 62 falan olmam gerek :D Bana boy uzatma, düzgün beslenme, yağ yakma ile ilgili bonus bilgilerde verirseniz mükemmel olur.

Şimdiden teşekkürler :)

Back
Yukarı