Tendon Ağrısı

Tendon ağrılarım var özellikle biceps çalıştıktan sonra oluyor.bu ağrıları gidermek için hafif kilo çalışmanın dışında bildikleriniz varsa yardımcı olurmusunuz?

aynen ya.çok çekiyorum bu dertten.2-3 ay geçmiyor.kol hep takır tukur.aniden kesiyor hareketi.çok canımı sıkıyor.ne yapabilirim?

bu tendon ağrıları için tavsiye edebileceğiniz bir ilaç var mı?benim hem dirseğin içinde hemde biceps te var.

glucosamine and chondroitin sulfate eklemleri v tendonları güçlendirir GNC ve Solgar da olması lazım.ama tabiki iyi ısıtarak çalışılması çok önemli

Önce doktora gitsen ve bir mr filan çektirsen daha mantıklı ve sağlıklı olur sanırım.
Ayrıca gereksiz zorlamalardan , eklenlerini zorlayacak açıdaki hareketlerden de kaçınmalısın.

1 haftadir geçmeyen bir tendon ağrisi var bicepsimde, romatizma ağrisi gibi, sürekli hiç geçmeyen bir sızı şeklinde.

sizinde bahsettiğiniz tendon ağrisi bu şekildemi? ağri devam ederken çaliştirilabilirmi?

önerisi olan varmi? çok husursuzum en azindan fikir verirseniz sevinirim..

Son düzenleme:
Benzer ağrıyı yaşıyorum, romatizma ağrısı gibi devamında sızlama. Şuan antrenmanları kestim, doktora gideceğim.

Bu durumu yaşayıp da çözüm bulan arkadaşlar yada önerisi olan var mı

Back
Yukarı