temiz beslenenler bakabilirmi

Pollysad

Üye
uzun zamandır temiz besleniyorum(3-4 yıl gibi) son 5 aydırda bunu sıkı bi şekilde uyguluyorum. temizden kastım un, tuz, şeker, vs yok. ama insan bazen bıkabiliyor. siz bununla nasıl başa çıkabiliyorsunuz. örneğin 200 gr sade bulgur pilavı, bunun yanına hangi sağlıklı şey gider? tek başına işkence olabiliyor bazen. kendini bu kadar kasma diyebilirsiniz farkındayım. bazen chetmeal yapıyorum. ama benim sormak istediğim makarna, bulgur pilavı, pirinç vs bunların yanında sürekli yiyebileceğim sağlıklı ve yemek yemeyi zevke dönüştürebilicek bi yan meze gibi bişey varmı? siz neler kullanıyorsunuz? varmı böyle şeyler önerebileceğiniz?
örneğin; makarnayla süt mısırı iyi gidiyor yanınada bi limonlu roka salatası
not: mümkünse önerinizin içinde tuz ve şeker olmasın

Bulgurun yanına kıymalı yada şade yeşil mercimek, nohut, kurufasulye, etve tavuk yemekleri gayet güzel gider. Bütün doğal yemekler pişirme şekline göre sağlıklı ve temizdir. Ayrıca yanına, yoğurt, cacık, lorlu yada şade yeşil salata, turşu da ekleyebilirsin. Köz patlıcan salatası domatesli ekşili yada yoğurtlu ekleyebileceğin o kadar çok şey varki yeterki haZırlarken sağlıklı yağlardan kontrollü olarak kullan

Back
Yukarı