Tekmenin tutulmasi

1)Yeterince hılı değilsen hiç tekme atma
2) kombinasyona bağla
3) hep aynı hareketi yapma tahmin edilir olma[DOUBLEPOST=1481694600][/DOUBLEPOST]
Saolun bide ben tekvando ya başlamak istiyorum annenin rızasını nasıl apcam
Rehberlik öğretmeni spor yaparsam derlerimin daha iyi olacağinı söyledi de burada bize soru rorduğuna göre rehberlik hocası sayılırız sonrada yalancı çıkma gerçekten derslerine daha iyi çalış.

Diz eklem yerine icinden vur sonra elmacik yerine saglam bir yumruk bence yeterli :D

Anakin skywalker değilsen milli sporcu olmazsin ama her yaşta kendin için yapabilifsin kaliplara takılmaya gerek yok.[DOUBLEPOST=1481730264][/DOUBLEPOST]Anakin skywalker değilsen milli sporcu olmazsin ama her yaşta kendin için yapabilirsin kaliplara takılmaya gerek yok.

1)Yeterince hılı değilsen hiç tekme atma
2) kombinasyona bağla
3) hep aynı hareketi yapma tahmin edilir olma[DOUBLEPOST=1481694600][/DOUBLEPOST]
Rehberlik öğretmeni spor yaparsam derlerimin daha iyi olacağinı söyledi de burada bize soru rorduğuna göre rehberlik hocası sayılırız sonrada yalancı çıkma gerçekten derslerine daha iyi çalış.
Ya öyle dersem gülerler bide ,bizim apartmanın alt katında spor salonu var oraya git spor için derler
Ama ben tekvando istiom annem bilgileri kötüye kullanırım kavga felan ederim diye korkuyorum halbuki suanki bilgim kavga etmeye yeter de artar bile ben müsabaka felan için istiyorum.derslerine önem ver dio babam da[DOUBLEPOST=1481731672][/DOUBLEPOST]
Anakin skywalker değilsen milli sporcu olmazsin ama her yaşta kendin için yapabilifsin kaliplara takılmaya gerek yok.[DOUBLEPOST=1481730264][/DOUBLEPOST]Anakin skywalker değilsen milli sporcu olmazsin ama her yaşta kendin için yapabilirsin kaliplara takılmaya gerek yok.
Ya iyi bi derece yapamaz mıyım sonuçta kendim i bildim bileli evde havayla kavga ederim sonuçta aliskinim bide orda çok çocuk vardır şimdi 8 yaşında heralde[DOUBLEPOST=1481731731][/DOUBLEPOST]Muay Thai sert spor ben burnum kırıldım istemiom

Son düzenleme:
Ya öyle dersem gülerler bide ,bizim apartmanın alt katında spor salonu var oraya git spor için derler
Ama ben tekvando istiom annem bilgileri kötüye kullanırım kavga felan ederim diye korkuyorum halbuki suanki bilgim kavga etmeye yeter de artar bile ben müsabaka felan için istiyorum.derslerine önem ver dio babam da[DOUBLEPOST=1481731672][/DOUBLEPOST]
Ya iyi bi derece yapamaz mıyım sonuçta kendim i bildim bileli evde havayla kavga ederim sonuçta aliskinim bide orda çok çocuk vardır şimdi 8 yaşında heralde[DOUBLEPOST=1481731731][/DOUBLEPOST]Muay Thai sert spor ben burnum kırıldım istemiom
tekvando için 6 7 yaşında başlamalısın 14 geç heleki musabakacı olmak istiyorsan karateyede gidebilirsin ama senin için en iyisi aikido stevın sagnal gibi dövüşürsün

Ya ama ben bu yaşlarda basliyp başarılı olmaları vardır 6 7 yaşında başlayan çok azdır onlarda hemen bırakırlar aikido bulamam burda

Eğer yeteneğin varsa, sporun yaşı olmaz.Önceden hiç spor yapmayıp 40 yaşından sonra karateye başlayıp 50 yaş kategorisinde dünya şampiyonu olan bir abimiz var. 17-18 yaşlarında Boksa,Kick Boksa başlayıp Dünya şampiyonlukları olanlar var.
Ama yeteneğin yoksa 6-7 yaşında da spora başlasan en iyilerden olamazsın.

Bunu kendin deneyip göreceksin. Bizim işyerinde hiç spor yapmamış, kilolu bir bayan vardı. Bayağı da kilolu idi ve yaşıda 35 idi. Bir gün bana dedi ki, ben ayağımı dümdüz havaya kaldırabilirim hiç ısınmadan, dedi.Ben de gülüp geçmiştim.Hem bu kilo ile bu yaşta hiç ısınmadan nasıl olur, derken, kadın yaptı. Sonradan öğrendim ki, bazı insanların kas yapısı buna müsaitmiş.
Jimnastik için yaratılmış aslında:)
Ülkemizde böyle böyle değerler keşfedilmeden ölüyor...

Her ne ise, kend yerini kendin bulacaksın. Deneyeceksin,zamana bırakacaksın, olursa olur.

Ama Taekwondo çok sıkıcı yav...İlkookulda iken ben de o sporla başlamıştım, 2 yıl sonra sıkıldım diğer dövüş sporlarına yöneldim. Boks, güreş ve kick boks daha heyecanlı bence. Taekwondo daha estetik spor sadece.

Mersini akdenizde olduğunu biliyorum mu hahahhqha mersinde akdeniz diye bir ilçe var oradan bahsediyorum bilge deil yani Allah iyiliğini versin[DOUBLEPOST=1481803643][/DOUBLEPOST]Aikidoda iyiymis ben tekvandoyu bu yastada yaparım aikidoda olur bu bölgede varsa

Mersini akdenizde olduğunu biliyorum mu hahahhqha mersinde akdeniz diye bir ilçe var oradan bahsediyorum bilge deil yani Allah iyiliğini versin[DOUBLEPOST=1481803643][/DOUBLEPOST]Aikidoda iyiymis ben tekvandoyu bu yastada yaparım aikidoda olur bu bölgede varsa
akdeniz fln deyince bende alemsin :D bide jijutsu da var ama türkiyede dövüş sanatları az imkanda az napıcan sana kolay gelsin ama musabık olucaksan burnun kırılmasına kasının yarılmasına dişlerinin kırılmasına aldırmaman gerek veya bi taraflarının kırılmasına;)

Back
Yukarı