Tekmenin tutulmasi

Benim sorum şu mesela tekme atarken rahat olamıyoruz çünkü o adam senin ayağını tutarsa işin bitiyor.nasil ayağınızı kaptırmayan tekme atabiliriz

Tekme çalışa çalışa iyi atarsın atabılirsen hani ayağını kaldırabiliyorsan suratıına tekme işe yarar yada middle kick şeklinde karna atarsan onu tutamaz ama yerden tekme atarsan tutar tekmeği tutarsa takla atıp tekme atabilirsin

Teknenin tutması hızlıysan sorun değil. Direk diğer ayakla tekme atabilir veya seni tutarken ayağınla adamın üstüne sıçrayıp yüzüne diz atabilirsin ki başarılı olursan adamın işi biter :D

En kaliteli tekme esnaf tekmesidir :) bu tüm esnaflar arasında tescillidir. Tekniği öğren hayatta kaptırmazsın ayağını

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim sorum şu mesela tekme atarken rahat olamıyoruz çünkü o adam senin ayağını tutarsa işin bitiyor.nasil ayağınızı kaptırmayan tekme atabiliriz
sana burda boks kickboks aikido yapmış biri olarak ve hayatında çok çok fazla kavga eden ve 190cmlik adamın suratına tekme çakan biri olarak tek cevabım var bu arada boyum 173cm-175cm civarı git adamın çenesine yumruk at adam biter illaha teme istiyorsan git backları esnet buda acıyor yalan yok kickboksa giderken hocam bacaklarımı açmıştı o gün eve yürüyemedim bide dengen olmlı hızlı olmalısın ben mesela havada yalan yok dönen tekme uçan tekme havada 3 tekme her şey var yani bende[DOUBLEPOST=1481572342][/DOUBLEPOST]
sana burda boks kickboks aikido yapmış biri olarak ve hayatında çok çok fazla kavga eden ve 190cmlik adamın suratına tekme çakan biri olarak tek cevabım var bu arada boyum 173cm-175cm civarı git adamın çenesine yumruk at adam biter illaha teme istiyorsan git backları esnet buda acıyor yalan yok kickboksa giderken hocam bacaklarımı açmıştı o gün eve yürüyemedim bide dengen olmlı hızlı olmalısın ben mesela havada yalan yok dönen tekme uçan tekme havada 3 tekme her şey var yani bende

Ya bu daha çok zevk meselesi 1aylik boks tecrübe dışında internetten felan sağlam yumruk atmayı biliorum ama tekvando misali tekmeyle dovcem ayrıca.bacak açmak ne demek

Ya bu daha çok zevk meselesi 1aylik boks tecrübe dışında internetten felan sağlam yumruk atmayı biliorum ama tekvando misali tekmeyle dovcem ayrıca.bacak açmak ne demek
esnetme demek yani bacaklarını yanlamasına ve düz birşekilde 180 derece açmaya çalış biraz zorla zamanla bacaklar açılır bide hergün 100 düz tekme 100 yan tekme 100 dönen tekme at zaten bu bacak esnetme hareketleri youtube da vardır bu arada yas kaç bide dengen iyi olmalı

Back
Yukarı