tekerlekli sandalyeli bodyci - nick scott

tek tarafta 10 tane agırlık var tanesi en az 15 gibi görünüyo 15 oldugunu düşünürsek 15*10*2+bar(25kilo olsa) : 325 Kilo fln 20 Kilo ise 20*10*2+25 : 425 kilo :S onu kaldırdımı bilmiyorum ama gerçekten helal olsun...

20 tane 35lbs var..700lbs yani 315 kg (bar hariç) :)

resmin şaka olduğu belli :)

bunu kaldırması imkansız ama kaldırsa bile yarıya indirirken ağırlıklar dökülmeye başlar ..

konuyu daha yeni gördüm vallaha helal olsun diyecek laf yok bu azmi ne kadar tebrik etsem azdır,azmimde eksiklik duydugum an aklıma gelecek konulardan birtanesidir

gerçekten inanamadım helal vallahi.

Videoyu çevirebildiğim kadar çevireyim:

97 Ağustos'unda 16 yaşındayken araba seyir halindeyken ön sol lastiği patlamış ve arabası 5 buçuk kere takla atmış. Takla atarken sürücü camından fırlamış ve araba sırtına çarpmış. Böylelikle sırtında kırıklar olmuş ve omurgasına zarar vermiş. Doktorlar bir daha yürüyemiceğine karar vermişler ve futbol oynadığı günler sona ermiş.
Başlarda normal olarak büyük hayalkırıklığına uğramış fakat daha sonra fizik tedavi akupunktur tedavileri sürecinde aklına dünyada herkesten daha güçlü olma fikri gelmiş ve spor salonuna yazılmış. Anladığım kadarıyla bench presste oldukça iddialı, okulunun son senesinde Aralık 99 senesinde okulundaki ilk yarışmada 350 pound kaldırmış ki okul rekoru 275 poundmuş.
Kaza sonrası kilosu 300 pounda kadar çıkmış fakat daha sonra bench press'e odaklanarak 189 pounda kadar düşmüş. Kaç pound bench press yaptığını sorduklarında 450 pound kaldırabildiğini söyledi. 10 kere 350 poundu kaldırabiliyormuş
Başlarda amacı sadece yürüyebilmekmiş ve röportajda sağ bacağını kaldırıp sallıyabiliyor hatta ayağa kalkıp kısa mesafede yürüyebiliyor, fakat bir süre sonra terapilere son vermiş ve asıl odak noktası olarak bench pressi seçmiş fakat halen arada terapilere devam etmekte

bunun gibi azimli insanlar aynı kaderi paylaşan diğer insanlara örnek oluyorlar
ayrıca squat hareketi yapmayan tek vücutçu
nick scott olsa gerek...

Arnoldla yanyana bir fotografı. :)
2009_Arnold_Expo_-_Nick_Scott___Arnold_Schwarzenegger.JPG

eskı hali ilk gördüğümde acayip şaşırdım

Eklentiler

• 5.jpg
    5.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 435
  • Nick2.jpg
    Nick2.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 459
Son düzenleme:
Kendimden utandım doğrusu bu adam engelli olmasına rağmen yılmamış bıkmamış inanmış ve başarmış benim elim kolum ayağım sağlam ama 115_120 kc arasında gidip geliyorum güya spor salonuna gidiyorum gerçek bir ilham kaynağı paylaşımın için sana çok teşekkür ediyorum arkadaşım.

Back
Yukarı