KassızAdam
Üye
Merhaba arkadaşlar.Şimdi ben 7.sınıftayken 2-3 arkadaş grubu falan takılıyorduk.Aramızda problemler olan başka mahallenin çocukları falan işte bunlarla neredeyse hergün kavga ediyorduk tartışıyorduk.Hatta bi ara 3 kişi sıkıştırdılar beni 2 si küçüktü ama kendine güvenmiş gelmiş demekki
.Ben öyle geziyordum falan işte bunlar geldi sataşmaya başladılar falan.Benimde elimde kombilere takılar o önünde beşgen şeklinde birşey hatırlamıyorum ismini şimdi.Sonra bunlar beni iyice sinirlendirdi nedense vurdum birinin kafasına onla
.Neyse çok uzatmiyim.İşte ondan sonra ben okuldayken bunlar beni 8 veya 10 kişi sıkıştırdılar.O zamanlar çok cesaretim yoktu aslında kendime güvenemiyordum.İşte sıkıştıdılar aralarından 1i gözüme yumruk attı.Sonra başka biri geldi bunları dağıttı falan.Şimdi lise 1 e gidiyorum.2 yıldır içimde bi hırs var beklettikçe büyüyor.Son günlerde aklıma çok takıldı yumruğu atanı nasıl dövsemde içimdeki siniri stresi atsam diyorum.Sizce ne yapmalıyım?Böyle şeyleri kolay kolay unutan biri değilimdir.Kafama çok takılıyor.1 yıla yakında düzenli kung-fu yapıyorum.Aslında 3-4 yıldır gidiyorum ama son yıllarda önem vermeye başladım.Bu aralar malesef soğudum
.