Tek koldaki orantısızlık

Öncelikle merhabalar. Geçen gün farkettiğim bir sıkıntım var arkadaşlar. Biceps lerim içe doğru orantısız bir şekilde genişlemiş. Yani ayakta dümdüz durduğum halde kollarım sanki içe doğru dönükmüş gibi duruyor. Bu sıkıntımı en kısa zamanda nasıl giderebilirim?

barbell curlü z barla yapıyorum onda da dar tutuyorum mecbur. Ha bir de şöyle bir durum var, z bar ve düz barla yaptığım biceps antrenmanlarımda, z barla çok daha fazla ağırlık kaldırabiliyorum düz bara nazaran.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:59 ----------

sadece düz barla mı çalışayım? z bar ve dumbbell curlü bırakıp başka bir çalışma stiline mi geçeyim? Tavsiyelere ihtiyacım var.

barbell curlü z barla yapıyorum onda da dar tutuyorum mecbur. Ha bir de şöyle bir durum var, z bar ve düz barla yaptığım biceps antrenmanlarımda, z barla çok daha fazla ağırlık kaldırabiliyorum düz bara nazaran.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:59 ----------

sadece düz barla mı çalışayım? z bar ve dumbbell curlü bırakıp başka bir çalışma stiline mi geçeyim? Tavsiyelere ihtiyacım var.

Bence duz barla yapip 2 set dar 2 set genis calisman faydali olacaktir.

Farkettiğimden biri iyice gözüme batıyor arkadaşlar. Hiç benzer bir durumu yaşayan gören yok mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

genetikte olabilir ama sen dış biceps ağırlıklı çalış
dar tutuş barbel curl
ve hummer curl gibi

Arkadaşlar dar ve genil tutuş nedir?hiç anlayamadım:D

Z barda bileklere daha az yük bindiği için daha ağır kilo ile çalışma imkanı sağlar.Tavsiyem düz barla çalışman ama Z bardan düz bara geçince bilekten aşağısında bir süre biraz ağrı olabilir.

Back
Yukarı