tek bölge çalışsam olurmu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ec0

Yeni Üye
arkadaşlar benim 1.5 sene spor geçmişim var 2 ay ara verdim tekrar başlıycam 1 ay karışık giricem fazla ağır değil normal ağırlık herneyse benim önceden 2 bölgeli antrenman yaptığımda göğüs çalışırken biraz ağrı oluyor bu çok hoşuma gidiyor ama ön kol antrenmanında 1-2 hareket yapmaya başlayınca ağğrı acı filan kalmıyor tek bölge 1-2 hareket daha fazladan yapsam olurmu ?

ilk baştan eco bu forumda senden daha iyi bu işi bilen oranı yüzdesi %1in altında olduğundan ben tavsiyede bulunucam sana.hergüne tek bölge yapsan daha faydalı olur.biceps triceps birgün olur gerisi aynen kalır

bende koları aynı gün diğerleri farklı günleri yaymayı düşünüyordum aklımdakileri söylediniz yalnız sıralama önemlimi önemli diye biliyorum ama anabolic halo kullanınca bir sonraki antrenmanda sorun yaşamıyormuşsun recovery olunuyormuş ertesi güne doğrumu acaba ben şöyle program düşünüyorum
pazartesi
göğüs
salı
ön arka kol
çarşamba
kanat sırt
perşembe
omuz
cuma
ön arka bacak
diğer günler kardiyo veya dinlenmelimiyim sizce ?

bende koları aynı gün diğerleri farklı günleri yaymayı düşünüyordum aklımdakileri söylediniz yalnız sıralama önemlimi önemli diye biliyorum ama anabolic halo kullanınca bir sonraki antrenmanda sorun yaşamıyormuşsun recovery olunuyormuş ertesi güne doğrumu acaba ben şöyle program düşünüyorum
pazartesi
göğüs
salı
ön arka kol
çarşamba
kanat sırt
perşembe
omuz
cuma
ön arka bacak
diğer günler kardiyo veya dinlenmelimiyim sizce ?
halonun recovery özelliği bodybuilding.comda çok övülüyor.
Ben jay cutler'ın musletech videosunda vaporla haloyu kombine kullandığını gördüm.tabi steroid kullanan biri zaten katobolic olmayacağından halo kullanıyormu ne kadar inanılır o ayrı:)ben ilk 2 güne göğüs ve kol (bunlar değişebilir yerleri)3. gün bacak sonra 4 ve 5 omuz ve sırt olark uyguluyorum

cevabın için teşekkür ederim ama şu antrenman sıralamasında kafam karıştırdı biraz ayrıntılı yazarsan çok sevinirim tekrar teşekkür ederim

teşekkür ederim geri kalan günler sizce dinlenmelimiyim yoksa karın kası çalışıyım mı ?

bu program muscle strenght'in meşhur trainer'ı doug'un programı.hergün antreman sonu mide çalış diyor.zaten vucutta 3 bölge calfes,forearm ve mide hergün çalıştırılabilip katobolic olmaz.çünkü zaten sürekli kullanıyoruz onları.5 günlük programda ideali 2 on+ 1 off + 2 on + 1 off
ama haftasonum bana kalsın dersen 5 gün gidip 2 gün off yapabilirsin

Back
Yukarı