Merhabalar yaşım 22 kilom 102 boyum 1.78.Bu spora yeni başladım.Biraz önce 2. antremanımdan geldim.Koşu bandında nabız olarak 220'yi gördüm doğruluğunu ölçmek için 6 saniye boyunca kalp atış sayımı ölçüp 10 ile çarptım.Hesabımı doğrulamak için bir kaç kez yaptım ve sonuç hep 220-221 civarında çıktı.Kolestrolüm var ve hareketsiz bir yaşam sürüyordum bugüne kadar.Bu nabız sayısı bildiğim kadarıyla oldukça tehlikeli,maksimum nabzımın 220-22 hesabıyla 198 olduğunu biliyorum.İşin kötüsü bu nabzı gördükten sonra salon kapandığı için şalterleri kapattılar ve soğuma bile yapamadan banttan inmek durumunda kaldım.
Yaşadığım deneyim sizce ne derece ciddidir?Ve sorum şu;çok yavaş(tabir caizse sallana sallana) koşmama rağmen 2 dakika içerisinde bu nabzı gördüm,bu durumda benim bir daha koşmamam mı gerekiyor?Bu nabızdan sonra kendime kalıcı bir hasar vermiş olma ihtimalim varmıdır yoksa çok mu büyütüyorum?
Yaşadığım deneyim sizce ne derece ciddidir?Ve sorum şu;çok yavaş(tabir caizse sallana sallana) koşmama rağmen 2 dakika içerisinde bu nabzı gördüm,bu durumda benim bir daha koşmamam mı gerekiyor?Bu nabızdan sonra kendime kalıcı bir hasar vermiş olma ihtimalim varmıdır yoksa çok mu büyütüyorum?