Teflon tavada. Yağış tavuk göğüsü pişirmek mümkünmü

merhabalar ben akşam öğünü için tavuk göğüsü yemeyi düşünüyorum ama pişirerek teflon tavada yağsız olacak diyetteyim son ricam bu öğünü antrenmandan sonra mı öncemi yemeliyim ?

Peki bu göğüsün yanına patates haşlaması yapsam bu sıkıntı olurmu

Kizartmadan uzak durun, haslanmisi kastediyorsaniz eger haslanmis patatesi antremandan sonra tuketmekte fayda var. Aksam yemegini antremandan sonraya denk getiriyorsaniz tuketebilirsiniz. Ama daha saglikli bir karbonhidrat tuketmenizde fayda var. Tam tahilli ekmek, bulgur gibi.

Tava benim de en cok kullandigim pisirme aleti, teflon artik cok saglikli kabul edilmiyor. Teflon yerine seramik icli ya da direk celik tava daha tercih edilen son yillarda.. sahsen artik bir elektrikli izgara almayi dusnuyorum, tava kadar pratik olur..

Benim takildigim baska bir nokta, vg ile ugrasan bircok insan yaglara direk dusman gibi bakiyor, biraz tereyagi hele sizma zeytin yagi falan saglikli/lezzetli seyler, vucudun bunlara da ihtiyaci var.. asil kacinmaniz gereken margarinler, kizarmis aycicek yaglari vs..

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

merhabalar ben akşam öğünü için tavuk göğüsü yemeyi düşünüyorum ama pişirerek teflon tavada yağsız olacak diyetteyim son ricam bu öğünü antrenmandan sonra mı öncemi yemeliyim ?

Tavuk göğsü nü hem antreman öncesi hem antreman sonrası yemen lazım. Şöyleki
Antremandan en az 2 saat önce yemeğini yemiş olman lazım.
Antreman dan hemen yarım saat 40 dakika içindede yemeğini yemen lazım. Günlük aldığın yağ miktarını geçmemişsen bir kaşık zeytinyağı kullanabilirsin.

Antreman öncesi alman gereken kadar tabi bulgur. Antreman sonrasıda yine alman gerekene dikkat ederek haşlanmış yada fırınlanmış patates yiyebilirsin. Bunlarda sıkıntı yok. Çalış çalış kasların anası ağlasın. E neyle beslenecek kaslar :)

Back
Yukarı