Tecrubeli Arkadaşlar Ciddi Yardıma İhtiyacım Var!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FATEMA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FATEMA

Üye
Arkadaşlar çok büyük bi sorun var hemen anlatıyorum.1 aydır v.g çalışıyorum evde ilk barfiks sonra şınav sonra dambıllar ve en son el yayı şeklinde 1 gün çalışıp 1 gün dinleniyorum fakat antreman zamanında çok zorluyorum kendimi kızarıyorum alnımdan şakır şakır terler damlayacak şiddette çalışıyordum genel olarak yemekten 3 saat sonra.Geçen hafta aynı şiddette antreman yaptıktan sonra midem bulanmaya başladı ve çorba içebildim içim almadı,o gece kusdum sabah tekrar kusdum sonra tekrar ve tekrar,sonrada acile götürdüler kanım iltihaplanmış dediler serum bağladılar iyileştim sonra bugun yine aynı şiddette antreman yaptım 3 gündür sağlam midem bulanmaya başladı!!! ama çıkarmadım bu sefer,bu iş nasıl olacak ben nasıl v.g yapacağım ne olur yardım edin.Her antremanda midem bulanıyor!!!Tekrar acillik hastalanacağım diye korkuyorum HUZURUM kalmadı bu sporu yapmak ZORUNDAYIM ne olur yardım bekliyorum.

Yemek yedikten sonra kanın mideye toplanmasından olur bu sorun ama sen 3 saat sonra yapıyorum demişsin. Ben antrenmana 2 saat kala ne su içerim ne de yemek yerim sıkıntı olmaz.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı