Tecrübelilerden özel analiz lütfen . Optimen vs Anavite

Merhaba,

Bende ya troid ten ya da genetik sebeple mineral absorbe sıkıntısı var sanırım.. Kasılma ve kramp tarzı sorunlar oluyor. K alsiyum sandoz aldığımda bu sorunları yaşamıyorum. Süt ve süt ürünlerini yoğun tüketmeme rağmen durum bu..

Kalsiyum,magnezyum ve çinko ağırlıklı bir multivitamin araştırdım. Bu iki ürünün detaylı içeriklerini okudum, yabancı dilim iyi olmasına rağmen farklı farklı formlarda (calsiyum cleatet, calsiyum absertat vs gibi) içerik bilgileri kafamı karıştırdı.. Ürünleri bu yönden analiz edecek biri varsa çok memnun olurum..

osteo flex göz at istersen kalsiyum magnezyum sodyum ve c vitamini ucuz da fiyatı kalsıyum yokmus :D[DOUBLEPOST=1400056625][/DOUBLEPOST]
imgres
[DOUBLEPOST=1400056658][/DOUBLEPOST]
imgres

osteo flex göz at istersen kalsiyum magnezyum sodyum ve c vitamini ucuz da fiyatı kalsıyum yokmus :D[DOUBLEPOST=1400056625][/DOUBLEPOST]
imgres
[DOUBLEPOST=1400056658][/DOUBLEPOST]
imgres
Kardeş, osteo flex diye aratınca birkaç ürün çıkıyor, kalsiyum oranı çok düşük gibi geldi.. Senin önerdiğin hangisi acaba? Bu arada direk sorunuma yönelik ürünlere baktım fakat multivitamin daha verimli olur diye bu iki ürüne yoğuşlaştım açıkçası. Elimde aynı markanın ekteki ürünü var.. Fakat multivit ler daha anlamlı sanki..https://img.tapatalk.com/d/14/05/14/7uqydyty.jpg[/IMG

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

benim dediğim bu osteo bi flex triple strength
Anladım.. O yetersiz malesef.. Osteocare var tam benim soruna odaklı ama o da ileri yaşa yönelik bir içerekli :) günlük ihtiyaç skalasını 60 yaşına göre almışlar heralde.. Doğal olarak o yaşlarda kemik erimesi vs hastalıkları olduğu için elbette.. Fakat bana yetmiyor.. Başka öneriler var mı arkadaşlar ? Aslında başlıktaki ürünler için yorum olursa çok iyi olur..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı