Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun

Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize uzun zamandr vücut geliştrme sporu yapmak istiyorum ama gerek is yüzünden birazda üşengeçlikten birtürlü başlayamadm spor salonuna gidecek vaktim yok o yüzden bende gerekli olabilecegni düşündügüm aletleri eve aldm ama nereden başliyacagmı bilmiyorum google da gezerken siteyi gördüm belki fikir verecek birileri vardr diye yazmak istedim 34 yaşındayım 180boy 92 kg bel ve göbek bölgesi yağlı konuyu dogru yeremi açtım onuda bilmiyorum hata olduysa şimdiden özür dilerim
20170731_235006.jpg
20170731_234904.jpg

Öncelikle Pes etmeden ve doğru bir beslenme ile güzel sonuçlar alabilirsiniz.Yaşınız 34 bu yaşlarda ki insanların yaşantısı ve spora karşı bakış açısını görünce size tekrar takdir ediyorum.Yaşca benden büyüksünüz size genç bir kardeşiniz olarak öncelikle ağrılık antremanlarıyla başlayıp daha sonra kardiyo ile günü bitirmeniz.Vücüt enerji ihtayacını ilk başta karbonhidratlardan karşılar.Karb deponuzu ağırlık antremanlarıyla boşaltıp yağ yakımını kardiyo ile sürdürmenizi tavsiye ederim.Önce yürüyüp karb deposunu bitireyim sonra ağırlıkla yağ yakayım derseniz yanılırsıznız yağlardan verimli bir şekilde enerji kaynağı oluşturmaz vücüt,çabuk yorulur ve verimli antreman olmaz.Beslenme Bölümünü ve anteraman bölümünü takip edin daha yararlı bilgi edersiniz.2 çift Dumbell almayı unutmayın.Sağlıklıcakla :)

Back
Yukarı