avengeren
Üye
Öncelikle haşlama tavuk yemekten bıkanlar için güzel bir tat olacağını düşünüyorum. Tadını hafif kıymalı yumurtaya benzettim(doğal olarak). Yapımı çok basit. Ayrıca protein açısından iyi olduğunu düşünüyorum.
Kendi yaptığım gibi anlatayım:
Önce yaklaşık 150 gr. tavuk göğüsünü haşladım. Daha sonra 2 adet yumurtayı çırptım(sarısını ayırmadım, isteyenler sadece akıyla deneyebilir). Daha sonra tavukları didikleyip teflon tavaya attım ve üzerine yumurta döktüm. Tavuk göğüslerini yumurtanın etrafına dağıttım ve pişirdim. Ben yaparken yağ ve tuz hiç kullanmadım, siz isteğinize göre yapabilirsiniz. thums:
Belki uzun anlatmış olabilirim ama ilk yemek tarifimdi biraz uğraşayım istedim
Kendi yaptığım gibi anlatayım:
Önce yaklaşık 150 gr. tavuk göğüsünü haşladım. Daha sonra 2 adet yumurtayı çırptım(sarısını ayırmadım, isteyenler sadece akıyla deneyebilir). Daha sonra tavukları didikleyip teflon tavaya attım ve üzerine yumurta döktüm. Tavuk göğüslerini yumurtanın etrafına dağıttım ve pişirdim. Ben yaparken yağ ve tuz hiç kullanmadım, siz isteğinize göre yapabilirsiniz. thums:
Belki uzun anlatmış olabilirim ama ilk yemek tarifimdi biraz uğraşayım istedim
