Tavuk Ucuzlamış!!!

hayırlı olsun artık şu et miktarını 1kg ya çıkarabilirim.Çevremdekiler 1 ytl ucuzluktan ne olur diyor ama...süt de 1 ytl elma suyu da 1 ytl bunları aylığa vurursak..Aradaki fiyat farkı büyük olur :)
-Günlük miktar mı 1 kg? Eğer günlük 1 kg ise vücut ağırlığının kaç kilo olduğunu da yazar mısın?

88kg. yediğim et miktarı da 800-1kg arası değişiyor.Çok çeşitlli protein aldığım soylenemez yumurta et süt..
-Yağsız 88 kg olduğunu düşünsek bile günde kilo başına 2 gr protein hadi diyelim 2.5 gr proteinden hesaplarsak;toplamda günlük 220 gr proteine ihtiyacın var. Sen 1 kg tavuk yiyerek zaten bu ihtiyacını karşılıyorsun. Bunun yanında yumurta,süt,eğer alıyorsan supplement,yediğin karbonhidratlı gıdalardan gelen proteinleri saymıyorum bile...
-Bana sorarsan hem mideni,hem cebini boşuna yıpratıyorsun.

-Yağsız 88 kg olduğunu düşünsek bile günde kilo başına 2 gr protein hadi diyelim 2.5 gr proteinden hesaplarsak;toplamda günlük 220 gr proteine ihtiyacın var. Sen 1 kg tavuk yiyerek zaten bu ihtiyacını karşılıyorsun. Bunun yanında yumurta,süt,eğer alıyorsan supplement,yediğin karbonhidratlı gıdalardan gelen proteinleri saymıyorum bile...
-Bana sorarsan hem mideni,hem cebini boşuna yıpratıyorsun.
kür...zaten tavuk ucuzladı diye miktarı artırdım..

kilerde kilosu 2,5 ytl bi ara kampanya vardı 2 ytlye almıştım kilosunu. Tavuğun bu kadar ucuzlamasını balık bolluğunada bağlıyorum.

flexor ve coder:
o fiyatlar bütün tavuk fiyatı mı yoksa göğüs mü???

bütün tavuk fiyatı bizim orda da aynı.
denizli de bilen bilir,teraspark diye bi alışveriş merkezi açıldı,yenişehirde.
içinde carrefour da var,promosyon amaçlı bütün tavuk 2.5 ytl şu an kilosu.bakalım bi ay sonra da aynı kalacak mı fiyatı?

Ankara/Gımat tan sevgıler

-Tavuk fiyatları dustu evet fakat yılbası dolayısıyla artacak.

-Tavugu marketten degıl toptancısından almanızı tavsıye ederım. Daha ucuza gelecek ve taze olacaktır.

-Bilinen markaları tercıh edın. Bırcok marka toplama tavuk kullanıyor
(toplama tavuk: tavugu tek bı yerden almazlar yada uretmezler)

-Toptan alınan tavukta sadece almak ıstedıgınız kıloyu ve kısmı soylersınız.

-Toptan tavugu derın dondurucuda muhafaza edebılırsınız. Toptancısındada orada duruyor:>

-15 er gunluk surelerı gecmemekte fayda var ne kadar derın dondurucuda olsada sertlesme yapacaktır.

-Toptan alacagınız tavuk kıloluk ambalajlı paketlerde olmayacak (markettekı gıbı) tartılıp kendı ozel kolısıne konacak. O yuzden eve gelınce bır ogunde yedıgınız tavuk mıktarına gore (muhetemelen tavuk gogsu alacagınız ıcın bu kolay olacaktır) ve strechleyıp derın dondurucuya kaldıracaksınız. Kullanmak ıstedıgınız tavugu cıkarıp erımesını beklıyceksınız. Mısal yarın oglenın tavugunu bugun gece dolabın alt tarafına almanız yeterlı. Aksamın tavugunuda oglenkını hazırlarken asagı alacaksınız.

Dardanel in toptan fiyatını hıc merak ettınızmı?? :)

İyi antremanlar dılerım

Ankara/Gımat tan sevgıler

-Tavuk fiyatları dustu evet fakat yılbası dolayısıyla artacak.

-Tavugu marketten degıl toptancısından almanızı tavsıye ederım. Daha ucuza gelecek ve taze olacaktır.

-Bilinen markaları tercıh edın. Bırcok marka toplama tavuk kullanıyor
(toplama tavuk: tavugu tek bı yerden almazlar yada uretmezler)

-Toptan alınan tavukta sadece almak ıstedıgınız kıloyu ve kısmı soylersınız.

-Toptan tavugu derın dondurucuda muhafaza edebılırsınız. Toptancısındada orada duruyor:>

-15 er gunluk surelerı gecmemekte fayda var ne kadar derın dondurucuda olsada sertlesme yapacaktır.

-Toptan alacagınız tavuk kıloluk ambalajlı paketlerde olmayacak (markettekı gıbı) tartılıp kendı ozel kolısıne konacak. O yuzden eve gelınce bır ogunde yedıgınız tavuk mıktarına gore (muhetemelen tavuk gogsu alacagınız ıcın bu kolay olacaktır) ve strechleyıp derın dondurucuya kaldıracaksınız. Kullanmak ıstedıgınız tavugu cıkarıp erımesını beklıyceksınız. Mısal yarın oglenın tavugunu bugun gece dolabın alt tarafına almanız yeterlı. Aksamın tavugunuda oglenkını hazırlarken asagı alacaksınız.

Dardanel in toptan fiyatını hıc merak ettınızmı?? :)

İyi antremanlar dılerım

oo kaynagindaymisin :)

tesekkurler, gimatta perakende süt tavuk lor yumurta tarzi bir alisveris nerelerden yapilir ?

-Orçun fiyat konusuna biraz daha açıklama getirebilir misin? Mesela tavuk göğsünün kilosunu ne kadara alabiliriz Gimat'tan? Ve en az kaç kilo alabiliyoruz? Hangi markaları bulabiliriz? Ve Cannabis'in dediği gibi lor,yumurta,sütü de toptan alabilir miyiz? Bir de Dardanel demişsin. Toptan fiyatı nedir? Burada söyleyebilir misin? Malum Gimat biraz uzak kaçıyor,senden bir ön bilgi almamız faydalı olacak...

LOR İÇİN gımat gırıste halk ekmek karsısında Buyuk Aygın sut var.
12.blok 316 numara.. 312-397 39 44

SÜT gımatta olmaz sutcuden alınır:>

YUMURTA heryerde var nerdeyse ama pastorıze arıorsanız bı kac yer var ısteyenlerı yonlendırırım.

TAVUK butun markalar var fıyatlar 1.5 a da var 5 e de var.

PM den yonlendırebılırm.

LOR İÇİN gımat gırıste halk ekmek karsısında Buyuk Aygın sut var.
12.blok 316 numara.. 312-397 39 44

SÜT gımatta olmaz sutcuden alınır:>

YUMURTA heryerde var nerdeyse ama pastorıze arıorsanız bı kac yer var ısteyenlerı yonlendırırım.

TAVUK butun markalar var fıyatlar 1.5 a da var 5 e de var.

PM den yonlendırebılırm.
pastörize yumurta nerden bulucaz?şimdiden teşekkürler

Kurban bayramı yaklaşıyor biz burda tavuğun ucuzlamasından bahsediyoruz :D Varsın kolestrol tavan yapsın yaşasın kırmızı et....

Back
Yukarı