gögüsü hiçbirşekilde yiyemiyorum ya ,butu nasıl yapıyorsun haşlama olarakmı? bu arada haşlama butta ne kadar yağ varbut dene göğüse göre daha lezzetlidir.ben değişimli yiyorum onları sürekli göğüs olmuyor belli sure sonra bıkkınlık geliyor.
but deneyim artık,umarım kuru olmaz haşlama veya fırındahaşlama yapıyorum derisini üstünden alıyorum suyunu falan içmiyorum yağı komple ona çıkıyor çünkü.fazla yağ olduğunu zannetmiyorum.[DOUBLEPOST=1452949577][/DOUBLEPOST]pişirme poşetleri var butları içine koyup fırındada yapabilirsin derisini yemezsin o zamanda olur.
denemekle birşey kaybedilmez göğüs gibi yavan olmuyor en azından.but deneyim artık,umarım kuru olmaz haşlama veya fırında
aynen güzel tarifdostum gogus yenmezmı? bende but yıyemıyorum gogus kuru olmuyorkı benım yaptıgım tavuk gogusu daha dogrusu annemın yaptıgı dısardan daha lezzetlı kup kup dogra tavada kendı yagında pısıo suyunu salıyo salınca biber domates ekle istersen salcada olur ama ben bıber domates kori eklıyom mukemmel lezzet oluyor en sonda pulbıber kekık yandanda makarna haslıyom ustune atıyom tavukdunyasından daha lezzetlı ınan![]()
valla köri, koydum,1 ymk kaşık sıvı yağ bide sarımsak karıstırdım gene yiyemedim,tavuk gögsu agızda tuhaf tad bırakıyor yiyemuyorum,[DOUBLEPOST=1452976376][/DOUBLEPOST]dostum gogus yenmezmı? bende but yıyemıyorum gogus kuru olmuyorkı benım yaptıgım tavuk gogusu daha dogrusu annemın yaptıgı dısardan daha lezzetlı kup kup dogra tavada kendı yagında pısıo suyunu salıyo salınca biber domates ekle istersen salcada olur ama ben bıber domates kori eklıyom mukemmel lezzet oluyor en sonda pulbıber kekık yandanda makarna haslıyom ustune atıyom tavukdunyasından daha lezzetlı ınan![]()
kurudan çok agızda tuhaf tad bırakıyor o benim miğdemi alt üst ediyrdostum gogus yenmezmı? bende but yıyemıyorum gogus kuru olmuyorkı benım yaptıgım tavuk gogusu daha dogrusu annemın yaptıgı dısardan daha lezzetlı kup kup dogra tavada kendı yagında pısıo suyunu salıyo salınca biber domates ekle istersen salcada olur ama ben bıber domates kori eklıyom mukemmel lezzet oluyor en sonda pulbıber kekık yandanda makarna haslıyom ustune atıyom tavukdunyasından daha lezzetlı ınan![]()
butu denicem benim 20 kg fazlam var ondan gögüs yemeye zorluyorum ama olmuyor but yapacam bundan sonra[DOUBLEPOST=1453031140][/DOUBLEPOST]Izgara tavuk ya da butu pisirme posetine koyup firinda pisirebilirsin yumusacik ve lezzetli oluyo benim vazgecilmezimPosete koymadan biraz baharatlayabilirsin de damak zevkine göre
Hic su koymadan pisirsen bile yagini suyuyla beraber birakiyo yani cok da yagli olmaz böyle
internette butta 100 gramında 4 gram yag görünüyr derisi çıkartılmış,zararı olmaz herhalde kilo verme sürecime,sabahları yumurta ve light kaşar yiyorum,öğlen:1 kase yoğurtlu bulgur yanında tavukIzgara tavuk ya da butu pisirme posetine koyup firinda pisirebilirsin yumusacik ve lezzetli oluyo benim vazgecilmezimPosete koymadan biraz baharatlayabilirsin de damak zevkine göre
Hic su koymadan pisirsen bile yagini suyuyla beraber birakiyo yani cok da yagli olmaz böyle