Tavuk gögüsü

Arkadaşlar Tavuk gögüsü haşlamaktan veya fırına sürmekten gerçekten usandım. Ayrıca ben öğünlerimi geceden hazırlarım.Sabahına gerçekten kokuyor ve yenmesi çok zor birkaç ipucu veya tarifiniz varmıdır.
 
Tavaya az zeytinyağı koyup kısık ateşte kızartsam sorun olurmu aslında ben yağı çok kafaya takmam önemli olan makrolarını aşmaman
 
İnternette bir sürü tarifler var bulabilirsin.

Ama sağlıklı tarifler çerçevesi içinde hazırlayınca ne kadar iyi olsa da tatmin edici olmuyor. :)
 
Ben tavaya azcık zeytinyağı döküp kızartıyorum hem 10 dkya hazır oluyor hemde pilav veya makarna ile güzel gidiyor. Haşlamak bana ters, hem tadı iğrenç hem uğraştırıcı
 
Back
Yukarı