lor peyniri
light kaşar peyniri
balık-ton
kırmızı et
Antreman sonrasi 500 gr tavuk ne oyle yumurtlarsin cok gecmeden protein komasina felan girersin ölürsün benden demesi
O zaman başka ama onun disinda bisey yemiyomusun yinede cok protein aliyosunPeynirin besin değerleri ne ? Protein ihtiyacım 130 gr.Peynir yiyerek o proteini nasıl sağlıcam.
Antrenman sonrası dediysem tek öğünde yemiyorum zaten.3 öğüne bölüp yiyorum.
arama yaparak besin değerlerine ulaşabilirsiniz. hayvansal olarak başka alternatifiniz yok zaten.Peynirin besin değerleri ne ? Protein ihtiyacım 130 gr.Peynir yiyerek o proteini nasıl sağlıcam.
Antrenman sonrası dediysem tek öğünde yemiyorum zaten.3 öğüne bölüp yiyorum.
O zaman başka ama onun disinda bisey yemiyomusun yinede cok protein aliyosun
Nohutun protein degeri felan fazla yedigin pilavda ictigin ayranda bile protein oluyo 500 gr gercekten fazla sabah kahvaltida ne yiyon100 gr göğüste 20 gr protein varmış.500 grmda 100 gr protein oluyor yani.Onun dışında antrenman günleri 2 yumurta beyazı yiyorum.Onlara 3,5+3,5=7 desen 107 gr protein almış oluyorum.Hala 23 gr eksik protein kalıyor.
Onun dışında tabii ki yiyorum.1 elma,bir de akşam yemeğinde kuru fasulye,patates yemeği,nohut gibi şeyler yiyorum.
@serialno
Teşekkürler.
Ben 3 paket attim.cope her defasinda aliyorum bu sefer yicem diyede olmuyoAz önce lor peyniriyle süt ve muzu karıştırdım ve attımBir daha lor alırsam ne olayım ya.
Vodkanın nasıl redbullu var bunların böyle bir şeyi olsa keşkeBen 3 paket attim.cope her defasinda aliyorum bu sefer yicem diyede olmuyo![]()
Nohutun protein degeri felan fazla yedigin pilavda ictigin ayranda bile protein oluyo 500 gr gercekten fazla sabah kahvaltida ne yiyon
sadece bitkisel protein alınması tavsiye edilmiyor (gerçi vegan v.g yapanlarda var ama) fakat hayvansal ve bitkisel alınabiliyor bunda bi problem yok. dediğim gibi biraz lor ye, biraz light kaşar ye, biraz tavuk ye vs. yani sonuçta aynı şeyi ne kadar yiyebilirsin ki sürekli?Fazlaymış ama hayvansal protein alınması lazımmış.Nohut,kuru fasulye falan bitkisel değil mi ? Öyle biliyorum o yüzden onlardan aldığım proteini saymıyorum.
Kahvaltıda bir bardak şekerli süt,2 dilim yağ ekmek,bir yumurta yiyorum.Yumurtayı sadece antrenman yaotığım günler yiyorum.Yoksa ondanda tiksinicem.
1 ögünde 30 35 gramdan fazlası proteine gerek yok vücut o kadarını kullanamaz ki kaldıki 500 gram tavukta nerden baksan ortalama 100 gram protein var bunları ögünlere böl her ögün 200 gram tüketmeye bak.Arkadaşlar haftada 3 gün antrenman yapıyorum.2 haftadır antrenman sonrası 500 gr tavuk göğsü yiyorum.Ve tiksinmeye başladım.Yeterli proteini almak için başka ne yiyebilirim.Maddi olarak uygun şeylerde sölerseniz sevinirim.
1 ögünde 30 35 gramdan fazlası proteine gerek yok vücut o kadarını kullanamaz ki kaldıki 500 gram tavukta nerden baksan ortalama 100 gram protein var bunları ögünlere böl her ögün 200 gram tüketmeye bak.
Eger tavuktan tiksindiysen somon, uskumru, ton balıgı, kırmızı et, lor peyniri tüketebilirsin protein degerleri oldukca yüksektir.
Senin Yaptığın yanılgıya bende düşmüştüm .birak protein Hesabı yapmayı ne Olmayı istiyorsun dergilerdeki gördüğün adamlardan olamayacaksınız asla steroidi onlar,vg zengin sporudur golf oyna daha az harcarsın .aminoasiti yok creatini idi protein tozu idi salonda 150 verirsen ayda 5oo lira gider . Yemeğini ye adam gibi iyi beslen protein hesabından vazgeç
tavukta hesapladığın protein miktarı yanlış olmasın? 100 gram göğüste yaklaşık 25 gr. protein var diye biliyorum ben.Biliyorum o yüzden.Antrenmandan sonra 170 gr göğüs yiyorum.Yani 24-25 gr ordan 2 tanede haşlama yumurta yiyorum 3,5+3,5=7 desen antrenman sonrası gene bi 32-33 gr alıyorum.Ama tavuğun sindirilmesi 4 saat diyorlar.Ben 12'de yiyorum yemeği sonra saat 4'te.O zamanda bi 30-35 gr protein alıcak şekilde hesaplıyorum.Bazen akşamada tavuk kalıyo.Ama bu hesaplar saat 8'de yemek yemem gerekiyor.O da sakıncalı değil mi ?
Ben zaten şişme vücut istemiyorum.Boksa gidiyorum.O yüzden kollarımı formda tutmak ve kasları sıkılaştırmak sertleştirmek istiyorum.En çok istediğim kasları olabildiğince en serte ulaştırmak.
Biliyorum o yüzden.Antrenmandan sonra 170 gr göğüs yiyorum.Yani 24-25 gr ordan 2 tanede haşlama yumurta yiyorum 3,5+3,5=7 desen antrenman sonrası gene bi 32-33 gr alıyorum.Ama tavuğun sindirilmesi 4 saat diyorlar.Ben 12'de yiyorum yemeği sonra saat 4'te.O zamanda bi 30-35 gr protein alıcak şekilde hesaplıyorum.Bazen akşamada tavuk kalıyo.Ama bu hesaplar saat 8'de yemek yemem gerekiyor.O da sakıncalı değil mi ?
Ben zaten şişme vücut istemiyorum.Boksa gidiyorum.O yüzden kollarımı formda tutmak ve kasları sıkılaştırmak sertleştirmek istiyorum.En çok istediğim kasları olabildiğince en serte ulaştırmak.
25 degil 19-20 civarıtavukta hesapladığın protein miktarı yanlış olmasın? 100 gram göğüste yaklaşık 25 gr. protein var diye biliyorum ben.