Tavuk göğsü haşlamaktan başka nasıl ne yapılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abjkli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nugget şeklinde pişirip tüketebilirsin. Benim çok hoşuma gidiyor hiçbir zararını da görmedim.

Ben tavuk göğsünü ızgaralı mikro dalgada pişiriyorum.Pul biberleyip uzun ince keserek ızgarasına diziyorum.Izgaranın altına domates patates koyuyorum.Tümünün hazır olması 10-12 dakika.
Tavuk göğsünde harika bir koku oluyor.Üstte pişen tavuğun suyu alttaki domates ve patateslere aroma veriyor.Bu tarif çok basit:) zamanı az olanlar yemekle uğraşmak istemeyenler için birebirdir.

doxux'un verdiği tarif çok yerde uygulanan terbiye şekillerindendir ve tadı gerçekten güzel olur. Mesela kanatçılarında büyük kısmı terbiyede yoğurt kullanır :)

uskumruyu yapın 100 gr mında 25 gr potein var daha iyiy olur sizin için diyatında tanesi 3 tl balığın tarif söyle
az yağ dökün karışık bahrat dökün mikro dalgada 3-4 dk yaptınızmı afiyet olsun lezetidr çok güzle ayrıça

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güzelce kimyonla ve baharatlarla süsleyip kızartabilirsin. Ayrıca ben genellikle sebzeli yemek şeklinde yapıyorum. Hem sebzelerden vitaminimi alıyorum hemde sulu yediğim için dolaşım problemi olmuyor :)

Back
Yukarı