Tavuk Göğsü Fiyatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ph0enix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk önca merhaba sağlıklı yeme işine başladım :) içinde tavuk geçtiği için pahalı gibi gözüküyor ama herkez besinlerinde 100 200 gram tavuk yıyorum yazmış galiba ucuz bişe :) acaba 150 200 gram tavuk göğsünün fiyatı ne kadardır

Tavuk en ucuz ve en güzel seçenek ama artık tavuklarıda hormonlarla 2-3 günde büyüttükleri için ne yapıcağımızı şaşırdık

Çiftlik mi kursak napsak? organik tavuk organik yumurta. gerçi katkısız yemi nereden bulucaz birde o var :)

Tavuk en ucuz ve en güzel seçenek ama artık tavuklarıda hormonlarla 2-3 günde büyüttükleri için ne yapıcağımızı şaşırdık

yok o kadar değil halk efsanesi o :)

normalde bi tavuğun gelişimi yani kesmek için 80 gün beklenmesi gerekiyor. Organik tabirinin uygun olabilmesi için en azından. Doğal oldugu cok kolay anlasılıyor zaten misal kolay pişmezler 1.5 2 saat haşlanma süresi vardır en az doğal tavugun

marketlerden aldıgımız sanayi tavukları ise 20-30 günde filan kesilmekte. Tabi herşey olabılır yanı teknoloji ilerliyor 2 3 günede düşebilir bu süreler şaşırmam.
Ayrıca tavukları öyle ortamlarda büyütüyorlarki , tavuklar artık bi an önce bizi kesinde kurtulak bu zulümden gözünde bakıyorlar olaya :)
---

Aslında durum cok vahim , ancak elden ne gelir . Keyiften yemiyor millet bunları.

Çiftlik mi kursak napsak? organik tavuk organik yumurta. gerçi katkısız yemi nereden bulucaz birde o var :)
Adamlar çiftliğini kurmuş organik diye tavuğun kilosunu 20 liraya satıyolar organik tavuğun kilosu 20 lira bizim sanayi tavuğumuz 5 lira gel de organiğini al şimdi

Dostum ben Afyondayım, Kemikli Göğüs alıyorum kilosu 4 lira, yapman gereken şey 1 kilosunu 4 liradan aldığın kemikli göğüsten en fazla 50-60 gram olacak kemiği keskin bir bıçak yardımıyla sıyırmak olacak, insan göğsü ve göğüs kafesini düşün, o tür bişey alıyosun, 100 200 gram alıp kasabı veya tavukçuyu fıtık edeceğine al 1 kilo ve 5 posta yersin :)

Ton balığınada yönelebilirsin BİM de ve toptancılarda gayet ucuz ;)

Back
Yukarı