Babam koyden tavuk getiriyor 1 butun tanesi 50tl bana 2 gun bile gitmiyor. Cok pahali malesefDoğal bulabilirsen ve bütçeniz yeterse kesinlikle alın onun dışında bu kadar takintili olmayiniz balik sizin icin guzel bir alternatif olabilir
Baklagillerden karsilayabilirsiniz protein ihtiyacinuzi fasulye nohut mercimek vbBabam koyden tavuk getiriyor 1 butun tanesi 50tl bana 2 gun bile gitmiyor. Cok pahali malesef
Bakcaz artik ne varsa tuketicezBaklagillerden karsilayabilirsiniz protein ihtiyacinuzi fasulye nohut mercimek vb
Hindi vucuduna ilac kabul etmeyen 2 hayvandan biri digeride keci diye biliyorumHindiye ilac veremiyolar bildigim kadariyla,yani tavuktan daha sagliklidir
proteinden zengin besin bol hocam farklılık her zaman iyidir tabi.Ama görünüşe göre size balık ve hindiyi önerebiliriz[/QUOTE
Ya simdi normal bir insan olsam bu tavuktan cekinmem. Simdi diyiceksin ki senin neyin anormal. Hemen anlatiyim. Boyum 185 kilom 68. Dusununce akla zayif bir insan geliyor ki zaten zayif biriyim fakat memelerim bu kilo ve boyuma gore normal degil doktora gosterdim jinekomasti degil dedi ama memem siskin ve tavukta bunu arttirir diye korkuyorum. Bu durumla ilgili ne dusunuyosunuz ? Ne yapmaliyim cidden ozguveni cok dusuruyor