tavuk cigeri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
slm arkadaslar nette biraz arastırdım ama net bir bilgi bulamadım tavuk cigeri protein icin iyi bir kaynakmıdır ? icinde ne kadar protein vardır günlük beslenme menümüze koyabilirmiyiz? bilgisi olan arkadaslar lütfen yardımcı olurmusunuz tsk ederim

Bu arada kesinlikle sürekli yemeni önermem, çünkü tavuk ciğeride sakatat grubuna girer ve kolesterolü yüksektir! buna dikkat etmelisin...
haftada 2 gün falan diye düsünüyorum cok sık yemem bayar zaten:D

tavuk ciğeri hem çok yüksek oranda yağ içerir, hem de gelişim döneminde yoğun olarak ilaç bombardımanına maruz kalan tavukların toksinleri biriktirdiği yerdir. en son kullanılacak protein kaynaklarından biri.

hım bende menüme ekleyeyim bunu tavukla arasında epek bi protien parkı yokmuş baksana
evet protein olarak yokmus birde ben eti sevmiyorum bana cok agır ve yaglı geliyor normalde de yag ve tuz kullanmam ben ciger daha hafif ve tabii ki tavuk:)

tavuk ciğeri hem çok yüksek oranda yağ içerir, hem de gelişim döneminde yoğun olarak ilaç bombardımanına maruz kalan tavukların toksinleri biriktirdiği yerdir. en son kullanılacak protein kaynaklarından biri.
yaglı oldugunu bilmiyordum ben cünkü biz aldık paket icinde hic yag kullanmıyorum zaten yagsız tavada yaptım ve cok güzel oldu cokta severim zaten cok sık yemek degil amacım haftada 1 veya en fazla 2 gün seklinde cünkü et yemiyorum ben sevmiyorum tavukta yiyorum ama her zaman tavukta bayıyor acıkcası spor yaptıgım icinde protein alımıma dikkat etmem lazım o zaman cigeri mecburen menüden cıkarıyorum :( bilgi icin tsk ederim

Salçalı, soğanlı gayet iyi oluyor. Bolca yıkanması lazım yalnız, zehirlenmeye neden olabilir, kandan dolayı.

yanmaz tavada nasıl yapıyosu yağ katmadan.
istedigim kücüklükte kesiyorum önce sonra yıkıyorum yıkadıktan sonra suyunu birazcık bırakıp süzüyorum atese koyuyorum kendi yagıylada pisiyor zaten tavanın agzınıda kapatıyorum pistikten sonra biraz kavuruyorum istersen icine biber soganda koyabilirsin cok güzel oluyor

Ben kediye haşlıyorum tavuk ciğerini ama pek hoş bi koku çıkmıyor..
Bir defa kendime kavurdum, o fena olmadı, ama genede dana yada kuzu ciğer çok daha lezzetli tabi.

Ben kediye haşlıyorum tavuk ciğerini ama pek hoş bi koku çıkmıyor..
Bir defa kendime kavurdum, o fena olmadı, ama genede dana yada kuzu ciğer çok daha lezzetli tabi.
biraz kavurdugun zaman kokusu kalmıyor güzel oluyor:)

Ben kedime veriyordum. Kedim kilo almaya başlayınca kestim. Durmadan sağdan sola koşan hayvan ciğeri yedikçe şişmeye başladı :D tavuk ciğeri = anti kardio yani :D

Ciğeri yedirip üstüne oynatıcaksın kediyi..Hoplayıp zıplasın ki yaksın yediklerini.
Ya da Hill's in özel mamlarından, onlarda ciddi pahalı :D

Evet, ancak soğanla falan kavrulduğu zaman daha yenilesi hale geliyor.
ben sogansızda yiyorum soganı sevmedigim icin veya sogan oldugu zaman onları secip öyle yiyorum

Evet, ancak soğanla falan kavrulduğu zaman daha yenilesi hale geliyor.
sogansızda güzel oluyor ben soganı sevemdigim icin soganları bir tafara ayırıp öyle yiyorum:)

verilen linkten neden devam edilmedi anlamadım..

lütfen önce arama yapınız..konu tekrarı olmasın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı