tavuk ağrısı yardım edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tan00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AYNEN DEDİĞİN DOĞRU ORGANİK FELAN DEĞİL AMA ELDEN BU GELİR KIRMIZI ETTE ÇOK PAHALI GÜNLÜK 650 GR FELAN TAVUK GÖĞÜS YİYİYORUM ÇOK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM 800 GR FELAN YİYENLER VAR AMA YİNEDE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM[DOUBLEPOST=1481213566][/DOUBLEPOST]

2 haftada 1 alıyorum kırmızı et biftek bonfile falan 20 tl ye 4 parça biftek alıyorum 2 gün gidiyor dediğin gibi biraz kırmızı et pahalı ama kasa faydası çok tavuk göğsünü haftada 2 gün yiyorum günde 250 gram çok yemiyorum[DOUBLEPOST=1481217704][/DOUBLEPOST]
AYNEN DEDİĞİN DOĞRU ORGANİK FELAN DEĞİL AMA ELDEN BU GELİR KIRMIZI ETTE ÇOK PAHALI GÜNLÜK 650 GR FELAN TAVUK GÖĞÜS YİYİYORUM ÇOK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM 800 GR FELAN YİYENLER VAR AMA YİNEDE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM[DOUBLEPOST=1481213566][/DOUBLEPOST]

2 haftada 1 alıyorum kırmızı et biftek bonfile falan 20 tl ye 4 parça biftek alıyorum 2 gün gidiyor dediğin gibi biraz kırmızı et pahalı ama kasa faydası çok tavuk göğsünü haftada 2 gün yiyorum günde 250 gram çok yemiyorum

bende alıyorum 4 günde 1 felan kırmızı et arada biftek alıyorum bende o konuda sıkıntı yok ama her gün o tavuğu yemezsem proteini karşılaam çok zor

yulaf ve prinç her öğünde prinç sabah kahvaltıda yulaf var şu anda yaza kadar böyle gitmeyi düşünüyorum

Back
Yukarı