Merhaba bodyforumtr üyeleri. Ben tavuğun ve etin protein değerlerini kızartınca veya yemeklerini yapınca kaybolmasından korkuyorum, bu doğru mudur ?
Mesela tavuğu (göğüs eti) ve eti (yağsız, kırmızı et) haşlayarak yiyorum. Ama bu bildiğin biraz işkenceye dönüyor tüketirken. Mesela tavuğu veya eti mangalda ızgarada yapsam protein kaybına uğrar mı besin ? veya aynı şekilde sotesini falan yaparsam kayıp oluşur mu protein değerlerinden ?
Mesela tavuğu (göğüs eti) ve eti (yağsız, kırmızı et) haşlayarak yiyorum. Ama bu bildiğin biraz işkenceye dönüyor tüketirken. Mesela tavuğu veya eti mangalda ızgarada yapsam protein kaybına uğrar mı besin ? veya aynı şekilde sotesini falan yaparsam kayıp oluşur mu protein değerlerinden ?