Tavsiyeleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 aydır hem diyet hemde spor(ekmek kesinlikle kullanmıyorum-tabi okulda öğle araları bir dürüm yiyorum başka imkanım yok- ağırlıklı olarak domates-salatalık gibi sebzeleri yiyiorum akşam 6 dan sonra sadece meyve ve sebze tüketiyorum haftalık en az 12 litre su içiyorum ve günlük 1 saat kadar sadece koşuyorum)ve sadece 3 kilo verebildim ..Anlıcanız çok zor kilo veriyorum...Yağ yakıcı kullanmak istiyorum sizlerin tavsiyesi ne olur...Bir arkadaş
Hardline Nutrition Chromium Picolinate tavsiye etti veya elma sirkesi kullan dedi...Benim bel kısmımda yağ birikmiş durumda yaptığum bu sprda yüzümdeki tombulluk büyük oranda azaldı ancak bel kısmımda bir farklılık yok..Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...:)

ilk ayda ne bekliyordun ki bence gayet normal elma sirkesi ile chromiumu kullanmaya devam et 3 4 ay sonra değişimi görürsün
azim ve sabır bu işin en temel kaynağıdır......

sana en kısa ve öz diyet i söyleyeyim.. yağ tuz şeker i kes doymayacağın kadar ne istersen onu ye bu 1... arkadaşım bunu tavsiye etti demişsin. benim görüşüm şu ki hardline in ürünlerini tavsiye etmiyorum diğer markalar kadar etkili olmayabilirler... seçimini universal multipower twinlab weider den yana kullan derim...

yaklaşık 15 gündür çok az yağ şeker sıfır(çay vb içecekler kullanmıyorumm) çok az miktardada tuz(ağrılıklı olarak salata yiyorum)...6 dan sonra sadece meyve veya sebze tüketiyorum gün içerisindeki en ağır öğünüm öğleleri yediğim dürüm onuda hafta 3-4 gün yiyorum ancak göbek kısmında hiç bir değişiklik yok..Biliyorum sadece 15 gün oldu ancak bu uygulamayı 45 gündür yapıyorum tabiki gün geldi tam olarak uygulayaamadım(ancak saat 6 dan sonra kesinlikle birşey yemedim)...Sizce nerede yanlış yapıyorum???Çok düzenli spor yapamasamda akşamları kalori yakmak için en kötü ihtimal 2 günde 1 kendimce spor yapıyorum...Ancak değişen birşey hala yok...

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

----size özel bir durum yok.genel yağ yakımı başlıklarını okuyunuz.

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı