• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Tavsiyeleriniz neler ?

VVhistle

Üye
Merhaba arkadaşlar. Yaşım 16 ve 58 kiloyum. VG de 6. ayımı doldurmak üzereyim. Vücut ağırlığı ile yapılabilen antrenmanları yapmaktayım. Haftada 3 gün( salı-perşembe-cumartesi) karın kası denilen six pack bölgesini çalıştırıyorum. Fakat gel gelelim 6 aylık sonuçtan memnun değilim. Beslenmemi soracak olursanız 6 aydır karbonhidrat ve yağ alımım oldukça düşüktü. Son 2 ayda ise programlı şekilde bir beslenme yapıyorum.
Kahvaltı : 5 çorba kaşığı lor peyniri , 2 yumurta beyazı , Tam tahıllı 1 dilim ekmek , 1 bardak süt

Spor öncesi : peynirli makarna veya haşlanmış patates ya da pilav.. 1 buçuk saat sonra spora geçiyorum.

Spordan hemen sonra : Bol proteinli gıdalar( tam tavuk göğüsü veya 2 kutu ton balığı + 1 meyve)

Akşam yemeği : 2 yumurta beyazı + tavuk veya 1 kutu ton balığı

Beslenmem bu şekilde . Yanlışlarım varsa tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Bu sporu yapan herkes işini gücünü bırakıp bir sonuç almak için uğraşıyor. Bende verdiğim emeğin karşılığını almak istiyorum. Karın antremanım bu videonun aynısı
https://www.youtube.com/watch?v=5n3mbzcRHj8&feature=watch_response

4 set olarak yapıyorum hareketleri. Son olarakta şu anki halimden bir fotoğraf vereyim

thumb_2012-07-30-138.jpg
[/URL]

ilk olarak fotoğrafın gözükmüyo. beslenme programın güzel fakat antrenman öncesi de protein tüketmeye bak örneğin 200 250 gram haslanmıs ya da tavada yağsız pişirilmiş tavuk göğsü tüketebilirsin. ve de imkanın varsa eğer bir salona yazılmanı tavsiye ederim.

vücudunda bir altyapı oluşmuş. güzel bu şekilde devam edersen calısmaya iyi sonuçlar elde edersin :) bu arada salona mı gidiyosun yoksa evde mi yapıyosun cünkü vücut agırlıgıyla calısıyorum demişsin. tam anlayamadım.

hiç salona gitmedim evde çalışıyorum. kendi vücut ağırlığımla çalışıyorum derken ağırlık kaldırmıyorum. barfix şınav mekik gibi şeyler yapıyorum sadece. salona yazılacak imkanım yok şuan malesef. evde yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum

Bende resım gene gorunmuyor direk lınk verırsen daha sağlıklı olur.

Videodaki hareketler gayet başarılı..Düzgün uygularsan iyi sonuç elde edersin.

bence iyi yoldasın devam et
şimdi sıra hacime gelmiş

Back
Yukarı